Til den norske pressen

norway, country, europe-1758842.jpg

Hei,

Tillater meg å opplyse om at jeg i dag har levert en begjæring om midlertidig forføyning til Oslo Tingrett, for å få stoppet bruken av korona-vaksiner øyeblikkelig, til det har blitt undersøkt om mine funn på giftige stoffer i vaksinen er korrekt eller ikke.

Etter at FHI og SLV med Madsen har godkjent Pfizers vaksine Corminaty også for barn fra 5-12 år og innholdsstoffene ble offentliggjort i Felleskatalogen, har vi undersøkt litt på hva de to nano-partikler, ALC-0159 og ALC-0315 er for noe. Det kom som et sjokk å finne på produsentens websider, at disse stoffene IKKE måtte gis til mennesker grunnet toksisitet. (https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0315-cay34337-25

https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0159-cay34336-25

 Aftenposten hadde «dessverre ikke mulighet til å publisere vår kronikk».

Vi håper at dere er villig til å tjene det norske folket og støtter vår oppfordring til å stoppe vaksineringen.

TIDENES MEST DØDELIGE VAKSINE

Vi alle hadde sett frem til at en vaksine mot SARSCoV2 og Covid-19 skulle få slutt på pandemien og få alt tilbake til normalen. Etter nesten ett år, er tiden inne for å gjøre opp regnskapet. Pfizer og Moderna påstod at deres forskningsresultater hadde vist rundt 90% prosent effekt, mens nærmere analyser av deres data, viser at effekten er under 1 % og dette bare på forsøkspersoner som måtte være friske, ikke gravid og over 18 år. Det viste seg fort at «vaksinene» heller ikke var trygge. Tross iherdige forsøk på å skjule dette, er det nå ikke lenger noen tvil om at denne eksperimentelle genterapien, som feilaktig har blitt kalt for «vaksine», har drept og lemlestet flere friske mennesker, enn alle vaksiner de siste 40 år til sammen.

Produsentene har vært veldig opptatt av å hindre analyser av innholdet til deres «vaksine» Allikevel har modige og nysgjerrige personer fra hele verden klart å få tak i slike «vaksiner» og sendt dem til analyse. Slik ble det avslørt at de inneholder Graphene Hydrogenoksid, Graphene og parasitter, som ikke er klarert i pakningsvedlegget. Det som Pfizer derimot har oppgitt i sine pakningsvedlegg, og som kan leses i norsk Felleskatalog, er at «vaksinen» inneholder ALC-0315 og ALC-0159. Og det tar ikke lang tid for Dr.Google å finne ut at disse stoffene er produsert av firmaet Echelon og på deres nettside står det tydelig og klart, at disse stoffene ikke må brukes for hverken dyr eller mennesker. Spørsmålet er hvordan oppegående fagpersoner, myndigheter og politikere kan ha godkjent denne masse-«vaksineringen». Kan det skyldes utpressing fra produsenten?  Er det derfor Pfizer vil vente 75 år før de frigir dokumenter fra sine studier/eksperimenter og den norske regjeringen, som ville ha 100 års hemmelighet rund Corona-tiltakene, visste det? 

En mulig forklaring kan man finne hos Dr. Google under «leaked documents shocking terms of Pfizers International Vaccine agreements.» Blant annet kan Pfizer ikke saksøkes for skader. Skader må skattebetalerne dekke. Og landene får ikke lov å tillate andre medisiner som kan hjelpe mot Covid19.

Er det derfor Steinar Madsen og Legemiddelverket skrev den 25.11.21 at Pfizers Comirnaty er godkjent for aldersgruppen 5 – 11 år? Madsen har jo markert seg tydelig ved å svartmale Hydroxychloroquin og Ivermektin, mens hundrevis av studier motsier Madsen. Er det lov å spørre om han er kjøpt og betalt, eller totalt ubrukelig i sin stilling som direktør for Statens Legemiddelverk?  

Dette er et massivt brudd på legemiddelloven – alle personer som er involvert i disse vaksinasjonene, står overfor en fengselsstraff på opptil 10 år.

Med vennlig hilsen,

Legene Dr. Christian Coucheron og Heiko Santelmann

Oslo, den 22.12.21

PS.: Over 50 referanser kan ettersendes hvis ønsket.

71 hendelser på “Til den norske pressen”

      1. Jada, takk til alle dere gode Leger som TØRR å ta den helt UT..

        Nå har Riksanvalt Adv. Dr. Reiner Fuellmich startet Rettergangen imot Korona løgnhalsene. De er så å si kokt nå.

        Ingen av dem slipper unna det som nå kommer. DE har forbrudt seg stygt imot menneskerettighetene, fjr Nurembergkoden!

        På mitt lille forum finns også noen leksjoner om Covid løgnerne!
        https://bmonline.no/forum/viewtopic.php?f=120&t=4392&p=6281#p6281

        Mvh
        Bjørgulf

    1. VELDIG BRA INNLEGG.
      Ja, det har blitt en kamp og dette minner om Nazismen 2. Verdenskrig. Alle har rettigheter, men det virker ikke som om folk er klar over det. Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg har vedtatt lovbestemmelser som er helt klare: Link kan søkes opp: Vaccine coercion and travel: https://pace.coe.int/en/files/29004/html

      Council of Europe states in resolution: Vaccinations must not be compulsory and no unvaccinated person must be discriminated against. On 27 January, the Council of Europe signed Resolution 2361, which states that vaccinations in the Member States should not be mandatory. Here is the original English text that Europeans can refer to if they are pressured to take the experimental mRNA vaccine or discriminated against, with, for example, requirements for vaccination passes, because they do not want to endanger their health and life for the risks involved.
      7.3 with respect to ensuring high vaccine uptake:
      7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;
      7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

      Hilsen erfaren helsespesialist.

  1. Ja, og dette bekrefter det jeg selv har funnet om “vaksinene”, ved å lese hva andre leger og forskere har funnet ut, leger og forskere som ikke er kjøpt og betalt. De driver med avfolkning rett og slett, og de vil innføre et totalitært regime ved bruk av koronapass. Vi uvaksinerte blir syndebukker for et nedstengt samfunn, men om alle hadde vaksinert seg så hadde alt blitt så mye værre, for da hadde de fått nøkkelen til å starte The “Great Reset”, hvor de setter inn et nytt økonomisk system. Som det er blitt sagt så vil de kvitte seg med nyttesløse spisere, og de over 65. Vi befinner oss i en skrekkens tid. Om ikke Grafenhydroksid er nok, så er det parasitter i “vaksinene” Hvorfor?!!! Det ser nesten ut som vi befinner oss i bibelske tilstander. Hjelp!!! Jeg tror ikke dere vil få noe svar, for det er mange som har prøvd. Advokater får heller ikke svar, så vi befinner oss i krig. Jeg vet at amrikansk militær har okkupert Hawaii også, og det er som kjent spenninger mellom Russland og Natoland.

      1. Ishmahin Micella Bøhn

        Dette er for kommentarer…
        så vi kan se andres kommentarer.
        Det er ingen ansatt eller pålagt å følge tråden for svar.
        Da sender du en PERSONLIG MELDING til dr.Heiko Santelmans personlige profil.

      2. Ishmahin Micella Bøhn

        … dessuten… seriøst…. hva krever du svar på??
        Det er jo ingenting å svare på i din kommentar 🙄

    1. 🎈så kjekt at de fleste er fortsatt våken og er interessert i helse.. og ikke minst har litt tid å undersøke saker… Jeg har veldig lyst å komme på vaksine stasjon og spørre om alt dokumentasjon om vaksinen… jeg finner ikke den på nett… vet de hva de «skyter» folk med…? Regler forresten … Har funnet MiDlertidig norsk lov om korona situasjonen… Bak de regler står INGEN norsk lov!! Bare link til liksom internasjonal lov om korona som fører til INGENTING!! Regjeringen i Norge bruker MIDLERTIDIG lov som ikke bekreftet med noe som helst!! Og INGEN snakker om dette!!! Er Pandemi virkelig eksisterer? Er dette offisielt? At hele Norge i Pandemi ?! Hvor er offisiell bekreftelse? Noen kan peke sløve meg hvor står svart på hvit at i Norge er Pandemi?!
      olga-matveeva@hotmail.no

      1. Hei! Eni! Det e Helt nydelig å se at d finnes våkne nordmenn også – For å v ærlig så e det lite av dem rundt meg iallefall – Eg bor i Lofoten, og e låve det e Ingen her omkring… Så Takk Gud for side som denna! Og folk som dåkker andre her inne❤️❤️🥰🥰🙏🙏 Også Tusen Takk til forfatteren her! Eg blir helt rørt🥲 Eg glede meg bare nu til medien slutte å lyg.. d e så jævli å se på det hær., faren min e lege, og trippel-vaksinert., og hele familien min e livredd for at eg hold på å bli gal.. Off, man blir så sykt lei seg.. Takk igjen for alle dåkker her inne🙏🙏❤️❤️

    2. Det er ikke det verste om Russland foresten..
      Det kom lov i Russland om å evakuere folk i «farlig situasjon» som smitte eller «andre» ting… og det er offisiell LOV med instruksjoner hvordan folk skal gå i kolonne, hvor lenge, hvor mye slappe av og ingenting om transport eller mat.. Folk skal gå på!! På egen hånd!!
      Ungene skal separeres fra foreldre og ingen garanti at de møtes !! Selv om de skal gå fra samme byen..((
      Loven er i gang.. det er f@king Vinter nå!
      Det er allerede klar store begravelse plasser (alle planer logg åpen på nett) for flere hundre som forventes dø men av ka?? Pandemi? Vaksine? Skal de bare dø på vei til sine egne begravelser…?
      Veldig bekvem å minisere de over 65 og ikke betale pensjon..
      Kreve at folk skal forlate huser og gå hvem vet hvor uten sine barn..
      Hva med ungene da?
      Hva skjer med de?

      Dette er så gale at det går ikke ann.. og igjen ALT dette åpen og tilgjengelig og svart på hvitt..

      1. Kor har du det fra…? Putin annonserte Nesara loven der på Nyttårsaften…! Dem e jo Sykt heldig, d e jo Det vi alle vil og treng og vente på!🥰🥰🥳🥳 Husk Alt som står i avisen og Dagsrevyen her til lands e løgn og atter løgn..

    3. Marit McClusky

      Du har rett. Vi befinner oss i bibelske tilstander. Les Johannes åpenbaring så vil du forstå at dette vil skje. Det er forfølgelse av kristne og du vil få et merke for å kunne kjøpe og selge. Jesus kommer snart, blir du med?

  2. Gerd ragnhild Jentoftsen

    Takk for jobben dere gjør! Jeg håper det finnes et ærlig menneske i tingretten som tar i dette og at de ikke er kjøpt og betalt.

  3. Håper det finnes noen ærlige sjeler i Tingretten som tar tak i dette.
    Er så godt at noen er våkne og sier i fra. Måtte de betale fir dette groteske sviket..
    Tusen takk til dere!

  4. Pia Riis Andersen

    Tusen takk for det dere gjør. Har vært å politianmeldt media og brukte dokumentet du hadde Heiko. Vi ble faktisk tatt seriøst, Kristine og jeg, av 3 unge kvinnelige politibetjenter.

    1. Stor takk til dere, tanken slo meg her forleden om at akkurat dette etterhvert presset seg fram; “anmelde media”! Jeg bor i Stavanger og spesielt Schibsted eiet avis Stavanger Aftenblad er korrekt sagt en særs tydelig propaganda- utgave i rein “Gøbbel-stil” tillike med NRK og andre norske medier. Men så har de tilnærmet også monopol i Scandinavia og tilknyttet “the power to be”; de 1% og deres utallige korporasjoner – som mener seg nå som de beste til å styre verden inkludert opprydning av den samme. Kunne vært et edelt mål, men den gang ei når det betyr å legge verden, og menneskeheten øde. Få av oss kommer til å overleve. Til hva? Transhumanisme – et helvete på jord for de fleste. Et slavesamfunn gått ut fra skrivebordskribenter og deres syke hjerner og ditto planer:

      Erna Solberg har utmerket seg spesielt via sponsing av Gabi (vaksinetilknyttet organisasjon), sponset dem med milliarder – deltatt i WEF-møter og er helt på sjefsideologen dertil/Swabb sin linje. Hennes avtrykk i hele 8 år er, og forblir en katastrofe. Nå følger Gahr Støre opp. Vi skal nok ikke ha noen ambisjoner om å få tilbake et allerede solgt land, til korporasjoner med deres få bakenforliggende krefter/fremmed makt i en størrelsesorden som en skulle anta var lett å feie av banen. Den gang ei. Det norske folk sover, gidder ikke følge med på hva som skjer. Slik besegles vår skjebne, de av oss som overlever. Groteskt.

      Det hele er knapt til å ta inn. Hadde det ikke vært for kommende katastrofer hvor ikke bare grafen hydroksyd, men særskilt spikproteiner vil innta en katastrofal rolle. Alt innpodet i.l.a. et knapt år. Smittevernsoverlegen på UIS sa (nov./des.) pent gjengitt av nevnte Gøbbelavis; “Var vaksinene farlige, så hadde vi visst det nå”!

      Våre myndigheter VET. De synes å ha kjøpt konseptet som er: Verden har for mange mennesker, unyttige sådanne. Vaksinering med vaksiner som døder på kort og/eller lengre sikt er et GODE; for oss (vi som ønsker verdensherredømme) og som vi (de samme) går med glede i møte. Med “horrible” vaksiner blir det klart langt lettere å bygge vårt skrivebords-planlagte nye globale samfunn.

      p.s. JEG stemte ikke ved siste stortingsvalg. Min integritet forbød meg.

      Nå er jo UK meldt til den internasjonale domstolen i Haag (inkl. Boris Johnsen). Blogger Nina Cappelen har “saken” som omhandler hva det engelske folket fikk utstå under første del av pandemien (pågående) – et svik av en annen verden. INGEN UK-domstol stilte opp.

      Det blir spennende å se om også denne internasjonale retten (i byen Haag i Nederland) er korrupt. Saken er der registrert i motsetning til UK-forsøket, men vil den bli prosedert??
      Så lang tid forøvrerne fikk, hundreder av år til å konspirere mot menneskeheten, Nytter det ikke med SarsCovid2, så prøver vi med Ebola/Hiv-virus sier Fauci , og legger til; og pøser på med kjemiske utslipp her og derifra.
      Visste dere; Afrika har blitt håndtert gjennom alle år med giftige vaksiner, holdt dem i fattigdom alt mens lands ressurser ble plyndret. Slik var og er forøvernes framferd. Nå ser vi at det til og med skjer i vårt NORGE ….

      SÅ SLO DE TIL, over den hele verden. – “All for the greater good”. En undertittel på konspirasjonen er (sitat WEF): “BUILD BACK BETTER”. Legg merke til propagandaen, en av de pågående: “Nå må vi dele vaksinene med de fattige landene”!!!!
      WEF “world ecomomis forum”- løpegutter/jenter for dem som ønsker oss over og ut, for å si det mildt.

      Med vennlig, om enn sorgfull hilsen,
      Ragnhild N. Johnsen

      p.s. der finnes andre metoder enn folkemord, hold det fast i bevisstheten. Eks. tømme skatteparadis-formuer tilhørende sinnsyke kriminelle, de 1-2%, arrestere dem (ca. 300 ++)og ikke å forglemme deres følgere som utgjør lands forrædere både her og der.

      1. WEF står for World Economic Forum. De utgjør private korporasjoner som konspirerer mot menneskeheten/oss alle med et forsett inneholdende en sosiopatisk holdning av en annen verden. Noen mener den skal gjennomføres.

        Statsminister Boris JohnsOn er vel rette etternavnet på UK sin idiot av en statsminister. Han tror han gjør en Churchill etterliknende jobb for “fandens disipler”.

        Nytter anledningen til å legge til:
        http://www.ninacappelen.com/blogg/gates-fauci-dazdak-og-britiske-helsemyndigheter-anklaget-for-folkemord

        …… et utdrag av pandemien verden over.

        Takk til redaktør, og alle dere andre her.

        1. Jeg roter. Vaksineorganisasjonens rette navn er GAVI. Om noen vil google på den, duckduckgo.com er iflg. meg en bedre søkemotor. Google er bra nok om du søker eks. en byggmester ol. på norsk

          1. Hei

            Norge er en stor bidragsyter til bl.a. GAVI,CEPI, Bill & Melinda Gates Foundation og IFFLm.

            CEPI,grunnlagt av Norge,India. Bill & Melinda Gates Foundation og the World Economic Forum, partnere i GAVI som igjen er partner I IFFLm.

            Norge har nylig fornyet sitt samlede bidrag til Gavi 2021 til 25-periode på 10,25 milliarder kroner, inkludert et løfte til IFFIm på 4 milliarder kroner over de neste 10 årene (omtrent 400 millioner dollar). Norge er en grunnleggende IFFIm-giver og har forpliktet seg til totalt 330 millioner dollar siden 2006.

            https://cepi.net/about/whoweare/

            https://iffim.org/press-releases/norway-contributes-nok-2-billion-iffim

            https://iffim.org/search?keys=kingdom+of+norway&items_per_page=10

    2. Seriøst!!?? Så Kult!! Eg har bare skrevet Mail flere gang te alle avise og nrk, di gangan eg ikkje har klart å hold ut det dem driv med. Ingen svar selvsagt, men likevel, Nåkka må man jo prøv å gjør..

    3. Så fint! Husk å forlange saksnummer som bevis og, hvis anmeldelsen blir henlagt, klag og send NOL til hver enkelt journalist.

  5. Tusen takk!! Fantastisk! Endelig skjer det noe. Så takknemlig for deres mot Heiko Santelmann og Christian Coucheron!

    Dere to vil klare å stoppe dette. Ber til høyere makter om at saken vil bli behandlet av en ærlig dommer.

  6. Takk for at dere står opp for alle. Tusenvis stiller seg bak dere. Dette grove overgrepet mot det norske folk må stanses umiddelbart. De ansvarlige må stilles til ansvar.

  7. Hei! Send denne også som bekymringsmelding til Statsforvalteren i Oslo og Viken. Både malpraksis på nasjonalt nivå og manglende ivaretakelse av politisaker er forhold det kontoret er forpliktet til å følge opp.
    Mvh Einar

  8. Rikard Johan Johansen

    Takk for jobben dere gjør! Vi får håper og be om at det finnes flere ærlige mennesker i tingretten som tar dette på alvor og at de ikke er kjøpt og betalt de korrupte vi har rundt oss!

  9. VENTER FORTSATT PÅ SVAR:
    Til Tingretten Oslo, den 1.7.21
    Jeg er lege uten noen erfaring med rettsvesenet og trenger råd om hvordan jeg skal melde en viktig sak, uten å snuble over regler og prosedyrer.
    Jeg har blitt kjent med at det selges giftige sukkertøy i Oslo og Norge, der disse livsfarlige stoffene er ikke ført opp i innholdsfortegnelsen. Jeg har behandlet flere pasienter for alvorlige og livsfarlige symptomer etter inntak og kjenner til flere som har død. – Jeg har nå også fått opplysninger om hva det forbudte stoffet heter.
    Jeg trodde at det var en viktig sak, og for å forhindre flere dødsfall, har jeg levert en politianmeldelse den 8.6..
    Etter at det ikke skjedde noe som helst, kom jeg tilbake den 21.6. og leverte ytterliggere informasjoner, sammen med bønn om å kontakte en annen kollega, som kunne bekrefte mine funn.
    Det førte til at jeg ble kontaktet av en dommer den 26.6. som mente at saken ikke kunne behandles, siden jeg ikke hadde gjort det korrekt:
    «Retten vil innledningsvis klargjøre at alle innlegg til retten i sivile saker skal skje gjennom prosesskriv med en form og et innhold som fastsatt i tvisteloven kap. 12 jf. § 32-2.
    Så, jeg trenger hjelp til å redde mange liv på korrekt måte.
    Mvh,
    Heiko Santelmann, lege

    1. Jeg ville ha funnet en advokat som var villig til å ta saken, og kjørt en innsamlingsaksjon til utgifter. Det er mange som vil støtte dette.

    2. OMG – De e med på det.. Eg trur ik du kommer koen vei med det enda – men ik gi opp, for d Blir bedre, alle korrupte jævlan skal jo tas nu. Så keep up the Good work – Eg trur vi lommer te å bli vanvittig sint når vi Finn it for en syk syk agenda som har blitt ført mot barnan våres verden over i lang pang tid. Det der e Ikkje tilfeldig….. Kan eg spør ka slags stoff du hadde funnet i sukkertøyet…?

  10. Heiko
    Vil bare tipse om at den nederste av dine 2 “alc-linker”, har fått med et parentes i selve URL’en og følgelig åpnes kun forsiden hos Biomol.
    Ta bort parentesen og alt fungerer som det skal.
    Bra arbeid forøvrig. Takk.

  11. hei, får jeg din epostadresse skal jeg kople opp til en venn av meg som er advokat.

    Er ikke sikker på at stevning er “rett medisin” her. En anmeldelse til politiet eller mattilsynet burde ha ført frem…

    hilsen
    Peter Ørecech
    peter.orebech@uit.no

  12. Vivi-Ann Sandnes

    Vi er alle kjempetakknemlig til Heiko Santelmann for hans mangeårige grundige arbeid for å fortelle – og informere oss om tingenes tilstand. Han har på eget initiativ representert Norge i flere internasjonale – helsenettverk – med andre fagmiljø som har stått på barrikadene for oss alle. Og det er utført uten at han har tatt betalt – som enkelte advokater gjør – og derfor er den innsats du selv gjør for å støtte hans arbeid – av uvurderlig betydning.

    STØTT HEIKO SANTELMANN og alle andre helsepersonell som står på for oss alle andre. De har faglig tyngde – og har samvittighet nok til å si ifra om all den urett som skjer mot oss.

    Støtt også opp om innbyggerintiativet: Og metode for å vekke folket i hver kommune: https://innbyggerinitiativ.wixsite.com/koronasertifikat

    Den store svindelen er dokumentert: https://www.dropbox.com/s/yzsmuecrre67f7l/Covid_19_Tilstand_eller_svindel-r-20211210-2157-BTH.pdf?dl=0

    Og Nordic Declaration: Send den ut til alle offentlige ansatte, legeer, sykepleiere – signer selv også https://ncd2021.org/

    1. Veit du om det er mulig å kontakte nokon av dei som har skrevet dropbox fila. Syns det mangler ein del kilder der.

  13. Denne var ny. Flott.
    Dog tror jeg det er fånyttes. Løgnene er godt kjent, men videreføres. Det handler om noe mer, noe annet.
    Pcr testen er motoren for å skru på av pandemien.
    Virologi et falsk vitenskap for å underbygge the germ theory. Cellekulturer et bevist å være pseudovitenskap.
    Virus, slik det er forklart, finnes ikke. Aldri bevist å gjøre noen syke.

    Noen sitter på butten og begge ender. Å få folk til å forstå at media brukes til å underbygge løgner og undergrave sannheten, er vanskelig for folk å forstå.

    1. Jepp Helt Sant! Det finnes studia fra USA fra 80-og 90-tallet kor dem skumle finne ut sannheten om HIV og Meslinga, og Ingen av dem finnes… Faktisk så fins det Ingen virus i sin helhet som dem fant ut da iallefall. Eg leste alle papiran…

  14. Knut Askild Hårvig

    Stor takk til Heiko og Christian. Det er godt å se kollegaers engasjement i forhold til plandemien. I følge Fuelmich vil ikke denne kampen vinnes i rettsvesenet eller helsevesenet som er dybt korrupte. Kun gjennom å engasjere flere kollegaer og å danne en medicinsk faglig opinion blandt leger kan vi vinne frem overfor denne centralstyrte planlagte pcr-pandemien. Jeg har efter beslutningen i Danmark om å vaksinere 11-5 åringer begynt at diskutere vaksinering av gravide og barn med kollegaer på hospitalet. For de fleste er det sjokkerende nyheter som de ikke kjente til. Det virker som leger er gode til å stikke hodet i sanden, og derfor er det nødvendig å bringe dette opp til diskusjon i kollegiet du arbejder i. Som kvalitetsansvarlig overlæge på Akutafd. Herning har jeg innkalt forskningsansvarlig overlæge på afdelingen til et møte om de eksperimentelle injektioner og pcr- test validitet. Jeg vil opfordre øvrige sykehusleger til å ta lignende initiativ i sine egne avdelinger. Denne kampen må vinnes innenfor medicinernes rekker ved bevistgjøring med kolde harde fakta.
    Med dette vil jeg ønske alle et Godt Nytt år.

  15. Yoakim T. Fischer

    Håper flere leger våkner, og våger å slutte seg til kampen Heiko og Christian fører!
    De fleste legene vet nok, men er feige.
    Dr. Anja Zanhani i Sør-Fron ble “kneblet” fra høyere hold, for sin kritikk av “vaksinene”.
    Vi trenger flere slike helter!
    Ingen vil miste sine nære og kjære i dette!

  16. Kjempebra
    Jeg undrer meg over at der er pinlig taushet i medierne omkring phmpt.org der har fått frigitt Pfizer’s dokumenter fra FDA etter en retssak de startet fire dager etter den første vaksine ble satt. Det er de dokumenter som egentlig skulle være fritatt offentlighet i 55 år men som nu blir frigitt langsomt men sikkert og kanskje årsaken til de 60 års fritak for offentlighet i norge også…
    Det ville normalt være “Breaking News” / “Pfizer’s hemmelige dokumenter offentliggjort” men ingentingom det i medierne i det hele tatt.
    Dette er IKKE fake news… Lenke til “Postmarketing experience” her fra Pfizer / FDA:
    https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

    Og kilden: https://phmpt.org/
    (Der kan findes mange flere frigitte Pfizer dokumenter på phmpt.org)

  17. Irene Jeanette Larsen

    Vi er i krig, men vanskelig å forklare det til dine nære. Nå har jo Støre bestemt seg for å bruke militæret for å få bukt med vaksine 3. Skremmende..
    Håper det skjer et under der disse kriminelle politikerne blir tatt og arrestert.
    Folkemord.

  18. Vivi-Ann Sandnes

    Kjempegode verktøy i krigen mot media som stopper ytringsfriheten.

    Send og lever inn til din lokale mediaredaksjon. Bruk også sammen med innbyggerinitiativ.wixsite.com der dere kjører min sak til kommunestyret i din kommune.

    Norge må vekkes.
    Og ingenting skjer av seg selv.

    Takk Heiko som går foran med gode saker.

  19. KLARE LOVBESTEMMELSER:
    Det er laget lovbestemmelser hos Menneskerettighetsdomstolen i Strasborg. Her står alt i klartekst, men respekteres ikke av myndighetene. Frivillighet er i ferd med å bli tvang og det negative ladede ordet “antivaxere” brukes mer og mer. Utdrag lovbestemmelser: Vaccine coercion and travel: https://pace.coe.int/en/files/29004/html

    Council of Europe states in resolution: Vaccinations must not be compulsory and no unvaccinated person must be discriminated against. On 27 January, the Council of Europe signed Resolution 2361, which states that vaccinations in the Member States should not be mandatory. Here is the original English text that Europeans can refer to if they are pressured to take the experimental mRNA vaccine or discriminated against, with, for example, requirements for vaccination passes, because they do not want to endanger their health and life for the risks involved.
    7.3 with respect to ensuring high vaccine uptake:
    7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;
    7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

    LEGEMIDDELSKADER OG DØDSFALL:
    Hyppigst meldte alvorlige bivirkninger i Noreg (i synkende rekkefølge):
    • hjerteposebetennelse (perikarditt).
    • blodpropp i lungene.
    • besvimelse (synkope).
    • hjertemuskelbetennelse (myokarditt).
    • underlivsblødninger etter overgangsalder.
    • anafylaktisk reaksjon.
    • dyp venetrombose.
    • hjerterytmeforstyrrelser (arytmi).
    • blodpropp (trombose).
    • blodpropp eller blødning i hjernen.
    I tillegg kommer andre typer medisinskader. Innleggelse i psykiatrien og alvorlige nevrologiske symptomer (ufrivillige bevegelser/kramper m.m).

    Totalt antall innmeldte legemiddelskader: 45 153. Alvorlige legemiddelskader: 4 036. Medisinskader som regnes som mindre alvorlige kan likevel være svært plagsomme for den det gjelder. Dødsfall er nok et stort mørketall. Det er neppe kun 233 som er oppgitt hos Legemiddelverket. Ingenting kommer frem i media.

  20. Hei kjære bror, Heiko! We’re all in this together! Hjertelig takk for alt du gjør. Du har min full støtte. Og vi alle gjøre våre del mot denne djevelske galskapen.
    Takk igjen!

  21. Du skriver at : “Alle personer som er involvert i disse vaksinasjonene, står overfor en fengselsstraff på opptil 10 år.” Så en såkalt covid-19 vaksine som kanskje er den farligste injeksjonen i verdenshistorien fortjener ikke mer enn opptil 10 år i fengsel. Fortjener ikke dette heller for nordmenn som er med på dette heller norges strengeste fengselsstraff nemlig 21års fengsel?!

  22. Tilbakeping: ”Det mest dödliga vaccin någonsin” Norska läkare protesterar och vi kan göra detsamma | Utanför åsiktskorridoren

  23. Äntligen, läkare som tala om hur illa detta är, hoppas verkligen de får rätt, och att det blir ett stopp på detta dårskap som sker på vår jorden. Det finns fler läkare, forskare, imunologer, professorer som vet att detta är så fel ändock tystas de ner och blir av med sina legitimation för att de talar om sanningen, jag håller på dessa personer de är hjältar.

  24. En slik advarsel er ekstremt vanlig på en enorm mengde medisiner. Spesielt brukes teksten «not for human consumption” på mange såkalte «nootropics».
    Et eksempel er melantolin, Piracetam.(et stoff som har enormt mye forskning bak seg).
    Denne teksten/advarselen er en «helgardering» fra produsenten for å fraskrive seg søksmål i etterkant dersom det skulle vise seg i fremtiden at medikamentet eller produktet er skadelig på et eller annet vis.
    Skulle gjerne sett du fikk stoppet vaksinen men dessverre så er dette en vanlig formulering på en enorm mengde legemidler.

    1. Jeg finner det underlig at to leger ikke er klar over dette du er inne på her. Slike advarseler og lange smørbrødlister av bivirkninger, stå jo på alt som er av medisiner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *