Circus Corona 37

Jeg beklager min sen oppdatering. Jeg brukte tiden å samle mer info om denne krigen om sannheten og var opptatt med skriverier til Statens Helse Tilsyn, SHT, som allikevel stjal min legelisens den 16.11.22. Heldigvis får jeg hjelp av den NYE legeforeningen NLHF.no og advokat Barbro Paulsen til min klage.

Siden jeg mistet legelisensen min for å hjelpe pasientene mine med medisiner for å kurere Covid-19, måtte jeg lete etter andre løsninger, enn de protokoller som krever reseptpliktige medisiner og naturmidler som er forbudt i Norge. –  Universet viste meg en mye enklere og billigere måte å hjelpe vax-ofrene til å kurere seg selv og uten hjelp av lege, med en kombinasjon av den beste zeolitten og den nyeste bio-fotonblåseren for teraherz-frekvenser. Jeg har vært så heldig å kunne være vitne til utrolige endringer / helbredelser i løpet av en svært kort tidsperiode, og andre gjorde det også: https://www.youtube.com/watch?v=nSUudWO_O9k.  

Jeg legger ved protokollen min her, inkludert en lenke til en 50 $ gave for zeolitt.

**********************************************************************************

Doc Heikos protokoll for «kvaksinerte»

Protokollen jeg bruker for kvakse-ofre er billig, lett å få tak i og smertefri:

1. Start med 3 dager vannfaste hvis mulig (1x hver måned), ellers intermitterende faste (hver kveld fra 21 til kl. 9 neste dag, f. eks.)

2. Itera Care blåseren på de 10 punktene (se bruksanvisning), helst 2 x daglig. Og i tillegg der du har problemer eller smerter (milt, lever, hjerte, lunger, gonader, hjerne). Fra www.itera4health.eu  

3. Drikk Teraherz vann, så mye som mulig og bruk det eventuelt som hudspray for eksem/herpes og på hodebunn mot hårtap.

4. Detox av toksiske metaller og cesium, grafen oksid, BPA, glyfosat med Pure Body Extra. Bruk tilgodelappen https://remember.thegoodinside.com/pbx-trial-offer-10c2020/).

Husk å dokumentere symptomer/funn før og etterpå.

Takknemlig for respons, slik at vi kan publisere det en dag.

**********************************************************************************

Hvis du er veldig rask, kan du dra nytte av en tilbuds-kampanje for teraherz-blåseren. Du kan enten ringe meg, ellers kan du bestille her, etter å ha sett noen videoer: www.itera4health.eu  

Denne blåseren kan hjelpe for så mye mer: Et kort foredrag av Nathan: https://www.youtube.com/watch?v=kR62h7qPQBw

Jeg håper at jeg snart får mer tid til å skrive den neste «normale» CC 38.

Heiko Santelmann, tidligere lege, Oslo, 11.12.22

3 hendelser på “<strong>Circus Corona 37</strong>”

  1. Hvis kvinner er redd for å ha blitt infertil, burde de bruke i tillegg EDTA, Hvis ikke mulig/lovlig med i.v., bruk pulver/kapsler eller krem som masseres inn over eggstokkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *