CIRCUS CORONA 14

CIRCUS CORONA 14:

«Freedom comes with wisdom and they don’t like you to be free.”

Det er ikke lett å holde fokus når det strømmer inn 100 mail og enda flere lenker med videoer og dokumenter hver bidige dag.

Siden jeg tror at jeg ikke er den eneste som har det slik for tiden, vil jeg her presentere en samling av det som jeg anså som spesielt viktig. Beklager at det er overveldende mye.

I Norge ser vi fremdeles mange som viser sin underdanighet/gehorsam ved å bruke ansikts-bleie.

Masker virker ikke: https://evidencenotfear.com/why-face-masks-dont-work-a-revealing-reviewjohn-hardie/
Masker kan gi kreft: https://nyadagbladet.se/halsa/varningen-maskerna-kan-orsaka-cancer/
Masker kan gi hjerneskader: https://nyadagbladet.se/utrikes/tysk-neurolog-munskydd-leder-tillhjarnskador/
Masker dekker korallrev: https://nyadagbladet.se/miljo/korallrev-utanfor-filippinerna-tackt-avgamla-munskydd/
Masker fra Kina inneholder farlige toksiner: https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9426499/Scientists-evidence-toxic-chemicals-face-masks.html?ito=facebook_share_fbia-top

Forskere har regnet ut at bruken av en blå-hvit maske i 8 timer gir samme mengde av CO2 som innånding av bilens eksos i 5 minutter. – Og hvem vil gjøre det?

Råd til foreldre, når skolen krever masker av elever: Skriv til rektor og ulykkesforsikring, om det finnes en vurdering av skader fra CO2 i klasserom og under masker (inkludert vurdering av tomrommet) og varsle krav om skadeserstatning.

Så husk at de som krever at dere skal bruke slik bleier mot «virus», selv om det står på pakken at masken ikke hjelper mot virus, må underrettes om at vedkommende er ansvarlig for eventuelle skader p.g.a. bruken.

Når det gjelder den beryktede PCR-testen, som blir misbrukt som «smitte-bevis», selv om det er fullstendig feil, har jeg skrevet flere ganger tidligere at oppfinneren advarte til hans mystiske død at testen ikke kan påvise noen infeksjon og selv Fauci sa at å kjøre testen med mer enn 25 sirkler/forstørrelser gir mange feil positive svar. I Norge brukes det 35-45 sirkler. Etter at flere dommere hadde erklært testen som helt ubrukelig og tiltak basert på testen som urett, har WHO kommet ut med en erklæring om at det ikke skulle brukes mer enn 25 sirkler. Verd å merke seg er at denne veiledningen ble publisert den 20.1.21, den samme dagen, Trump forlot det hvite hus.

Her en fersk publikasjon om testen av prof. Niels Harrit: https://offguardian.org/2021/03/27/making-something-out-of-nothing-pcr-tests-ct-values-and-false-positives/

Det kreves PCR testen ved de aller fleste grenser. Noen ganger kan man be om å få tatt testen i munnen, ikke i nesen, der det kan være veldig ubehagelig og farlig. Noen nekter det helt og får noen utfordringer. Prof. Dolores Cahill om hvordan man burde nekte PCR-test ved innreise til hjemland:
https://custodean.com/inalienable-rights

Rapid-testen fungerer heller ikke: https://norwaytoday.info/news/danish-health-inspectorate-rapidcorona-tests-provide-uncertain-results/

Nå krever Norge at alle som reiser inn og Nordmenn som ikke hadde en viktig grunn til å forlate landet, må 10 dager i dyr Hotel-karantene. Men stadig flere har våknet:
https://norwaytoday.info/news/up-to-30-people-escaped-from-the-quarantine-hotels-atgardermoen-last-week/

Nye data viste at 80% av de C19 døde var overvektig og 90% hadde for lavt vitamin D. Det ville være ideelt med en blodverdi på ca. 50. Det er enkel og billig å ta en test for å finne ut hvem som er i faresonen og trenger forebyggende vitamin D-doser. Tenk, så mange liv man ville ha kunnet redde ved å ta vit. D-test istedenfor den ubrukelige og dyre PCR-testen!

Tidlig behandling som redder liv og innleggelser med 85% blir boikottet for å prioritere KX:
https://youtu.be/QAHi3lX3oGM .

Så blir folk hjernevasket til å tro at de får sine stjålne rettigheter tilbake etter å ha blitt kvakksinert. Men de blir ikke fortalt at de kvaxinerte smitter andre i flere uker, at KX ikke beskytter mot å få C19 og dø av sykdommen, at de fremdeles må holde avstand og bruke ansiktsbleie, at livs- ulykkes-,sykeog reiseforsikringer ikke betaler, hvis man skulle bli skadet av den eksperimentelle KX,, som ikke blir offisielt godkjent før i 2023/24.

Er det lov å spørre hvorfor disse tiltak?
https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=2902591736492457&attachment_id=3889274964475539&message_id=mid.%24gAApP5E1hsal-RCwT-F4EuXgN1EhD

Det har blitt vunnet flere rettsaker mot nedstenging, maskeplikt, forsamlingsrett, demonstrasjonsrett og karantene bl.a. i Weimar/Tyskland, Portugal, Israel, Canada, USA og Norge og flere er på vei.

Les mer på Stians flotte blogg: https://c19fakta.com/blogg/

Og om advokat Füllmich her: https://www.derimot.no/dr-reiner-fuellmich-koronatiltakene-erforbrytelser-mot-menneskeheten/

Om Belgia: https://www.brusselstimes.com/news/belgium-all-news/162742/belgium-must-lift-allcovid-19-measures-withing-30-days-brussels-court-rules-verlinden-human-rights-league-ministerialdecree-penalty-civil-safety-act-pandemic-law-coronavirus/

Norge startet med kvakksiner (KX) den 27.12.20. Til dette tidspunkt hadde det dødt med og/eller av C19 ca. 600 personer. Mange av dem sannsynligvis p.g.a. ingen, eller feil behandling.

Fra 11.3. er den fra Astra Zeneka (AZ) satt på hold, etter at mange unge (helsearbeidere)

fikk livstruende bivirkninger eller døde. Et legeteam på Riksen fant ut at kombinasjonen av blodpropper i mave, hjernen og andre organer, kombinert med blødninger p.g.a. lavt antall blodplater, som også ble observert i flere andre land, bare kunne føres tilbake til AZ-KX.
Legemiddelverkets Madsen gikk ut i vanlig stil og betvilte funnene til Riksens professorer. Men Madsen har jo mistet all troverdighet for lenge siden. Så kan noen finne ut hvor mye han får betalt av legemiddelfirmaer? – Der er i hvert fall ingen tvil om at han IKKE beskytter det norske folk, som også betaler ham.

Jeg har nå hørt fra flere norske sykepleiere og leger, som ønsker å være anonyme at mange alvorlige bivirkninger og dødsfall kort etter KX ikke blir rapportert inn. Allikevel er det på Madsens SLK sider publisert følgende tall: I løpet av bare 10 uker 132 dødsfall og 479 alvorlige bivirkninger. Etter Pfizers KX ble det rapportert 20 x flere dødsfall enn etter AZ, men Pfizers KX blir fremdeles brukt og gjort reklame for. Hvorfor?

En venn har beregnet at hvis denne trenden fortsetter, må vi til juni regne med over 44.000 tilfeller av alvorlige bivirkning, inkludert død etter disse KX. Det ville være 75 x flere enn dødsofre med eller av C19 i løpet av 14 måneder. Og da har han ikke tatt med det tall av senskader som kommer flere måneder etter kxinering. I UK er det offisielt meldt 716 KX-døde nå. På VAERS i USA over 2.000 (som bare viser 1% av de reelle tall, ifølge en seriøs studie).

I Island, med 350.000 innbyggere, har16 død av/med C19 på 14 mnd., men 46 på få uker av AZ.

I Israel, som har kvaxinert mest av alle land og brukt bare Pfizers KX, dør det 40 x flere av KX enn av C19.

Noen personlige «rapporter» finner man her:
https://drive.google.com/file/d/1mNDdjXquWB1MAh2-SjqobADDEpdt1wB_/view?fbclid=IwAR26nCA6qaEz1d1H9lVGyAOHI94d-IaYzqiR-_QEX78qRowQRGx1xluEps

Skal dette KX-eksperiment stoppes nå? https://childrenshealthdefense.org/defender/interview-robverkerk-vanden-bossche-mass-covid-vaccinations/

Før noen i familien vurderer å la seg kvaxinere, burde ektepartnere fylle ut dette skjema sammen:
https://pandemic.solari.com/family-financial-disclosure-form-for-covid-19-injections/

Vaksinepass før vi blir chipped? https://childrenshealthdefense.org/defender/coming-soon-vaccinepassports/

Vaks. pass ikke anbefalt av WHO: https://www.youtube.com/watch?v=aUukLWjNxLw

EU-kommisjon imot «KX-pass»: https://eraoflight.com/2021/02/04/council-of-europe-vaccinepassports-trample-human-rights/

Viktige videoer her: https://childrenshealthdefense.org/defender_category/covid og her
https://childrenshealthdefense.org/defender/chd-documentary-medical-racism-premieres/

Füllmichs latest og om Tanzania: http://www.medicdebate.org/

Österreich stopper Covid-tiltak: https://www.info-direkt.eu/2021/03/31/oesterreichisches-gerichtkippt-urteil-pcr-test-nicht-zur-diagnostikgeeignet/?fbclid=IwAR1R7HZzYC4xEPQT0u5P3s61E9FKtq1iiavZ36Xcqbo5ozcJjQMyo6-MhXo

Østerisk domstol Demo-forbud var illegal fordi c-tallene var forfalsket:
https://www.wochenblick.at/wegen-falscher-corona-zahlen-gericht-bestaetigt-demo-verbot-in-wienwar-illegal/

Naomi Wolf om v. passports: https://www.wnd.com/2021/03/naomi-wolf-vaccine-passports-spellend-human-liberty/

100k nurses quit? 200k do not want the jab: https://hugotalks.com/2021/03/30/100000-nurse-toquit-hugo-talks-lockdown/

Og til slutt må dere bare se dette intervju med David Avocado Wolf, som er gratis til 4/4.
https://2021.reunionsummit.com/speakers/david-avocado-wolfe/


Fortsatt god påske
fra Doc Heiko
Oslo, 3.4.21

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *