Circus Corona 22

Circus Corona 22

Nå er det nok! Hold giftsprøytene unna våre barn!

Jeg lurer på: Har noen hørt på NRK at hastegodkjenningen av kvaksiner og kvaksinetvang er ulovlig fordi det

  • Ikke er bevist at C19 er verre enn en influensa,
  • Ikke er bevist at det mangler på andre behandlingsmetoder,
  • Ikke er bevist at kvaksiner nytter mer enn de skader.
  • ikke ble gjort prekliniske studier med dyr (bare tidligere, der alle dyr døde)?

Tror dere på de løyn som spres daglig, at

  • ungdommer og barn trenger C-kvaksiner, når sjansen å bli truffet av lyn er større enn at de blir alvorlig syk av covid?
  • disse kvaksiner har vist seg å være trygg?
  • disse kvaksiner er effektiv?

Minst 50 barn er allerede død etter kvaksinen og mange tusen er alvorlig syk. Det måtte oppfinnes nye navn på sykdommer, som man aldri har sett før, som rammer barn som har blitt kvaksinert.

58% of infant deaths reported to VAERS occurred within 3 days of vaccination, research shows

Og alle må da ha fått med seg at disse kvaksinene ikke beskytter mot å bli syk og dø av Covid og til og med smitter de kvaksinerte covid til dyr, «uvaksinerte», som heller skal kalles for «normale», ikke genmodifiserte mennesker. Jeg har et brev fra tyske forskere som regnet ut at Pfizers sprøyten ikke er 100% effektiv hos ungdommer, slik mafiaen påstår nå, men bare 1%.

Det dør mange gange flere barn av kvaksinen enn av covid.

Og snart kommer nye sykdommer: CDC har nå varslet sykehusene i USA om at det forventes i høst mange tilfeller hvor barn rund 5 år, får polio liknende sykdommer. Og at sykehusene skal gi dem diagnosen AFM (Acute Flaccid Myelitis), ikke GBS (guillain barre syndrome, som er en kjent bivirkning etter polio-vaksiner og nevnt av Pfizer og Moderna som en bivirkning de regner med etter deres mRNA-kvaksinen) Hvordan kan CDC forutsi dette? Skal de slippe ut et nytt virus som bare angriper barn eller er det en forventet bivirkning av kvaksinen, som nå skal gis til barn ned til 5-års-alderen?

Hvis ikke skolen kan beskytte våre barn og barnebarn fra sprøytegale kvax-team, må vi da ha bevæpnet barnevakt rund skolene?

Følg med på min webside www.DocHeiko.eu  på planlagte aksjoner.

Legemiddelverket kjenner ikke innholdet i Pfizers: https://hemali.no/siste/livstruende-allergi-etter-pfizer-sa-ville-de-gi-line-mer-pfizer/

mRNA Vaxx tar ikke delta variant: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.08.22.457114v1

Godtkjenning fake news: https://steigan.no/2021/08/er-fdas-godkjenning-av-pfizers-vaksine-fake-news/

Astrid Stuckelberger, WHO-varsler: https://newsvoice.se/2021/06/astrid-stuckelberger-falsk-covidpandemi/

Litt gode nyheter fra USA: en advokat hjalp en mann til å tvinge sykesuset til å gi hans C-19-syke far Ivermectin, slik at han overlevde: https://trialsitenews.com/new-york-supreme-court-judge-order-give-the-patient-ivermectin-as-court-battle-leads-to-ivermectin-for-successful-treatment-against-covid-19/

Det sirkulerer nå flere bevis på at kvaksinene inneholder store partikler med fremmedlegemer eller forurensninger, som man kan se på bildet på mitt nyhetsbrev Circus Corona 21. Flere land har funnet slike forurensninger, som mistenkes for å være årsaken til mange bivirkninger og stoppet kvaksineringen. Hvis hver av oss går til politistasjonen på mandag og melder om mistanken at noen har forurenset kvaksinene, må det vel finnes en ærlig politimann som tar det alvorlig og sjekker med mikroskop, (1000 x forstørrelse), om det gjelder også for kvaksiner som brukes i Norge. Nå begynner de i flere land med å kvaksinere barn fra 5 års-alderen og hvis vi ikke stopper dette og la dem genmanipulere og sterilisere våre barn og barnebarn, vil det ikke ta lang tid før de også sprøyter spedbarn. https://brandnewtube.com/watch/cdc-to-use-polio-virus-to-cover-up-kids-jab-adverse-reactions-hugo-talks-lockdown_pXcKgXAaC1hTTUK.html

Disse planer og mer, som en planlagt hungersnød for å tvinge folk til å godta sprøyter, snart 5 per år, mot matkuponger, kan man lese mer om på nettsidene til verdens økonomiske Forum, der Børge Brende er president.

Jeg har mistanke om at Erna regner med et godt jobbtilbud i en liknende organisasjon som takk for å ha fulgt ordre fra den korrupte korona kabalen, når hun gir stafettpinnen til Støre.

Hvem klarer å stole på stortinget og politikere som gjør alt for å utnytte oss og beskytte sine kriminelle handlinger: Den «koronakommisjonen» ble håndplukket til å bare bestå av regjerings-lojale personer og hvis de skulle allikevel avdekke noe straffbart, er det ikke «lov» å bruke det i en rettsak. Som om det ikke er nok, skal alt hemmeligholdes i 60 år. – Har mistet all respekt!

Alle som har to fungerende hjerneceller igjen må da skjønne at dette stinker kriminelle handlinger langt på vei. Og jeg undres, hvordan noen kan stole på disse personer uten å gjøre opprør.

Siden jeg liker demokrati, men ikke stoler på å politikkere, skal jeg protestere ved å ikke hente mitt valg-kort.

Men viktigst av alt nå er å si stopp!

NOK ER NOK!

Ikke rør barna!!!

Hjelp med å spre informasjon til ungdom og barna, før de blir «kidnappet», som i Kristiansand og kjørt til kvaksinering: https://www.frittvaksinevalg.com/brosjyre-til-ungdom-om-covid-vaksinene

Mye god info finner du på den nye websiden https://friemenneske.no.

En annen lov som det blir hoppet buk over er at alle som skal være med på et eksperiment, slik det foregår nå på verdensbasis med genterapi (solgt under falskt flagg som «C-vaksine») skal ha nok informasjon før et frivillig valg. Men det får vi ikke: der er streng sensur i sosiale medier, YouTube, Google, og alle statskanaler og vår styrte media. Derfor bruker mange engler i grupper, eller alene mye tid og penger for å informere, noe som var myndighetenes oppgave. Men på kvaksinestasjoner får man beskjed om at de ikke har tid til å informere og legekontorene ble advart om å la være å informere.

3 norske leger mener at man ikke skulle bekymre seg for noe som blir kalt «long-covid» hos ungdommer: https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/eEadLQ/hvor-redde-skal-foreldre-vaere-for-long-covid . I tillegg vil jeg påstå at hvis de får riktig behandling fra starten av (HCQ + sink), er de helt trygge.

 Blir regjeringene truet av Pfizer? Jeg fant papirer, der disse opplysninger her er bekreftet:  https://www.facebook.com/tina.aaron.5/videos/2963413873975277  og

Derfor kommer regjeringer seg ikke ut av slavekontrakten med Pfizer: https://threadreaderapp.com/thread/1419653002818990085.html?fbclid=IwAR3NKCYyVh9RE-AZEyyijJksRStauH2EYCqh5USw7jlvNs7gipB3E3lGbwQ

Flere studier viser at de kvaksinerte får et mye dårligere immunsystem. Nå skriver t.o.m. FHI: – «Vaksinerte barn kan utvikle dårligere immunitet»

I sin nyeste rapport om vurdering av koronavaksinasjon av barn – skriver FHI at en mulig ulempe kan være at hukommelsescellene i kroppen kan gi en mindre effektiv immunrespons om man skulle bli utsatt for en mutantutgave av viruset, skriver Nettavisen.
«I verste fall kan det tenkes at den opprinnelige immunologiske hukommelsen fører til at f.eks. evnen til å danne nøytraliserende antistoffer mot en ny virusvariant av SARS-CoV-2 blir vesentlig svekket», skriver Folkehelseinstituttet.

Med andre ord kan barns evne til å skape antistoffer mot coronavirusets mutanter bli svakere i fremtiden.

Assisterende FHI-direktør Geir Bukholm sier til Nettavisen at FHI «ikke er veldig bekymret», for etter at han så roser vaksinene sier han noe svært urovekkende, nemlig at:

«Likevel kan ikke FHI utelukke at vaksinering av barn med koronavaksiner kan føre til en dårligere immunrespons mot ulike varianter av viruset barnet vil støte på senere i livet. Det kontra om barnet i stedet hadde gjennomgått a-symptomatiske eller milde koronainfeksjoner i ung alder.»

Jeg vil si at vaksinering av barn og unge er å spille høy poker med barns immunitetsutvikling.

Vi må kreve at det tas blodprøve av alle som det vurderes å kvaksineres, for å finne ut om de er bland de 80% som allerede er immune og en C-kvaksine kan skade dem spesielt.

Husk at der er HCQ (=Plaquenil») som effektivt stopper C-19: https://c19hcq.com/

Advokatfullmektig Barbra Paulsen sin Appell foran Stortinget 4 Sept 2021

Stå opp og stå på for å beskytte de unge nå!

Til slutt en gladmelding: https://anti-empire.com/romania-stops-vaccine-imports-shutters-vaccination-centers-transfers-vaccine-stocks-to-denmark-vietnam-ireland-s-korea-etc/

Heiko Santelmann,

050921

2 hendelser på “Circus Corona 22”

  1. Takk for at du tok deg tid til å snakke med min datter under en demostrasjon foran Stortinget i september.Hun er nå helt mot kvaxen og deltar nå effektivt i å spre informasjon om farene til sine venner🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *