Circus Corona 27

Siden det er jul, skal jeg leke litt julenisse og levere presanger til dere. Men nissen (jeg) ble veldig forsinket. Håper at det ikke er for sent med presangene.

Barna først:

Dere har et helt unikt, naturlig immunsystem og hvis dere skulle bli smittet av «korona», merker dere det sannsynligvis bare som litt «rennende» nese og vond i hodet. Det er ikke farlig og etterpå blir dere belønnet med å være immun mot alle korona-virus (sannsynligvis) livet ut. Ikke bli sint på de voksne, som sannsynligvis ikke vet dette. Dem som har tatt disse »vaksiner», har fått ødelagt det naturlige immunsystemet, som beskytter oss mot at virus, bakterier og andre fiender kommer fram til cellene.

Nye studier har nå vist at barn under 18 har en sjanse på 99.997 % for å overleve Corona-19!

Men hvis dere liker å gamble og vil risikere livet eller alvorlige bivirkninger, så kan dere få belønninger (= bestikkelser) i tillegg til at disse giftsprøytene er gratis for dere, mens foreldrene må punge ut via skatten. Noen steder kan man få skiheis-kort, andre steder Flax-lodd eller marihuana. Hvis dere har lyst på en Nintendo, er det bare å spørre. Det finnes sikkert noen politikere som vil punge ut. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10313497/NY-Gov-bribing-families-ski-tickets-vaccinate-kids-aged-five-11.html

Nå er det deres tur, etter at veldig mange av de eldre, over 65, som ikke lenger betaler mye skatt, men vil heve sine pensjoner, allerede er blitt forgiftet. Kanskje fordi alle pengene er brukt opp?

Dere burde også vite at barnekonvensjonen forbyr eksperimenter på barn: https://steigan.no/2021/11/barnekonvensjonen-forbyr-covid-19-vaksinering-av-barn/?fbclid=IwAR2tf1CyCK59JFB7Mb4SUVHDJCtjtfmH-i9aJEc-TuHIETRvsEvq_mCCPkc

Siden utrullingen av kvaksiner har barnedødeligheten i Irland steget med 83%: https://mpesaduka.com/blog/a-letter-from-members/pass-pa-barna-vare

Ifølge publiserte studier (blant de eldre enn 65 år) dør omtrent fem pasienter for hvert dødsfall som Covid-19-vaksinasjon forhindrer i den aldersgruppen. I følge nyere statistikk dør mer enn 100 barn for hvert dødsfall som covid-19-vaksinasjon forhindrer blant barn.

VI MÅ REAGERE I NORGE!!!

Ifølge denne videoen fra USA – så har en forelder dokumentert at skolen (som er et økonomisk foretak), får utbetalt ca. 60 000,- Nkr for hvert vaksinerte skolebarn!!!!

Når det skjer i USA – så skjer det kanskje også her i Norge?

Skoleforetakene får betalt for å maske og vaksinere våre barn!!!!! https://youtu.be/Vs_Wt-_xBFE (selvfølgelig sensurert nå)

Apropos masker: Har dere hørt at den «Spanske» Influensa, som drepte 50-100 millioner, var dødelig for dem som fulgte maske-påbud, inhalerte sine egne bakterier og døde av lungebetennelser, mens de som fikk ligge i frisk luft, under solen, overlevde?  Så hvis noen rektorer på skolen forlanger at dere skal bruke kaffefilter foran munn og nesen, forlang et skriftlig dokument fra rektorens forsikring om at de dekker skader som blir påført deg av hans/hennes påbud.

Dere kan også fortelle at NRK endelig har advart mot masker: https://steigan.no/2021/04/nrk-bekrefter-munnbind-kan-vaere-helsefarlig/

Her en morsom historie Fra Berliner Zeitung, den 27/12:

Den sveitsiske virologen Cornel Fraefel mener at de kvaksa ikke skal bruke masker. Som den avisen «Blick» rapporterer, anser lederen for Virological Institute ved Universitetet i Zürich bruk av masker av vaksinerte mennesker for å være kontraproduktive. Maskekrav for vaksinerte mennesker «fører ikke til en forkorting av pandemien, men til en forlengelse», sier Fraefel. https://www.berliner-zeitung.de/news/virologe-geimpfte-und-genesene-sollen-auf-masken-verzichten-li.202692.  Etter at flere studier har konkludert med at kvaksiner ikke fører til immunitet, gir disse såkalte vitenskapsmenn nå skylda til maskene og mener at det er nødvendig med minst 7 gift-sprøyter i året og så i tillegg en infeksjon med Covid-19!  Så da er det plutselig behov for oss u-kvaksa, som angivelig kan smitte dem. HURRA!!!!!

Den samme avisen beretter også at politiets fagforening ikke lenger vil bruke sine ressurser til å stoppe fredelige demonstranter. –  Takk!

Siden WHO (?) anbefaler at alle skoler i verden skal kvaksinere barna som kommer frivillig til skolen, uten at det blir innhentet samtykke fra foreldrene, er det best at dere holder dere hjemme.

Hvis ikke, har dere kanskje fornuftige foreldre som vil beskytte dere og lage barnevakt grupper som blokkerer inngangene til skolen, når kvaksine-teamet nærmer seg. – Så lenge de bare forsvarer dere eller seg selv mot å bli stukket mot deres/sin vilje, noe som er å regne som voldtekt, er det kalt selvforsvar og helt ok.

Og når det gjelder disse tester, så er de bare tullete. Det har jeg skrevet mye om, før og ble kalt en «konspirasjonsteoretiker», mens jeg er en konspirasjons-realist. Etter mer enn 2 år med å begå vitenskapelig svindel for å presse falske “positive” via PCR-testing, er CDC (=som FHI i Norge) i ferd med å trekke tilbake RT-PCR Diagnostic Panel om noen dager:

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

Dagbladet har referert til vurdering av hurtigtester fra NOKLUS, https://www.dagbladet.no/nyheter/advarer—kan-bli-dobbel-feil/74966927,

men glemte å følge opp med å vurdere PCR-tester. Jeg har spurt journalisten hvorfor, men forventer ingen svar. 

Hvis noen av dere er nysgjerrig på hva slags sprøyter dere har fått og ikke vil vente på hva som skjer: (ødelegge spenningen) http://howbad.info/index.html 

Enda en gladmelding: Hvis deres foreldre dør av C-19, betales livsforsikringen ut til dere. Men hvis de dør av kvaksinen, får dere ingenting, siden forsikringer ikke dekker skader etter et frivillig., medisinsk eksperiment. Og dere får heller ingenting fra pharma/gift-produsentene, siden de har fått et «ut-av-fengsel-kort», som betyr at de kan skade og drepe så mange de vil, uten å måtte frykte at de må stå til rette for det. MEN: denne immuniteten gjelder ikke, når de

  1. mulige bivirkninger
  2. unnlater å deklarere alle ingredienser
  3. unnlater å legge fram nye sikkerhetsstudier hvert 2. år
  4. unnlater å sørge for en adekvat registrering av bivirkninger gjennom Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Og disse gift-pushere har unnlatt alt dette. Så hvorfor stopper ingen dem?

Jeg kan ikke få meg til å tro at «våre» politikkere, Steinar Madsen, Camilla Stoltenberg og resten av den korrupte korona kabalen (KKK) ikke visste om det.

Jeg håper at denne gladmeldingen også er korrekt: WHO (?) -sjefen, terroristen Tedros, som sa i en pressemelding (som nå er blitt sensurert) «Vi ser at noen land har valgt å drepe barn med booster-sprøyter. Det er ikke bra. Istedenfor å booste barn i rike land, er det mye bedre å vaksinere de eldre, som enda ikke har fått sine første vaksiner».  Tedros skal ha blitt arrestert på Sørpolen, sammen med andre ledere fra den internasjonale KKK.

I Frankrike har andelen i befolkningen som mener at deres regjering blir styrt av et «shadow-government» økt fra 1% TIL 40 % på bare 5 år

Immunitet etter 2 kvaksiner, tydelig dårligere enn hos de u-kvaksinerte, som fikk naturlig immunitet: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf (siste sidene)

Super-presang til alle!!!  Omi Krohn er ikke så farlig, og Sør-Afrika, som skal være så hard rammet av omikron varianten, har tomme sykehussenger og avslutter kontaktsporing, karantener og Covid-tester for asymptomatiske mennesker. Dette er den riktige avgjørelsen når pandemien er avsluttet og Covid nå er endemisk. Alle land bør gjøre det samme.

https://mobile.twitter.com/drelidavid/status/1474666664386088963

file:///D:/Users/Admin/Downloads/Telegram%20Desktop/Circular_Covid_19_Isolation_and_Quarantine_23_12_2021_Final_1.pdf

Ikke vær redd av Omi Krohn! Det er navn på en øy i Antarktis.
https://dailysceptic.org/2021/12/28/no-chris-whitty-omicron-is-not-a-really-serious-threat/

Mer enn 90 prosent av Omicron-tilfellene i Danmark er vaksinert,

LifeSite (https://www.lifesitenews.com/news/shock-data-90-percent-of-omicron-cases-in-denmark-are-vaccinated/ )

!!️ Nesten alle Omicron-tilfeller i Danmark er rapportert hos vaksinerte mennesker, de fleste av dem «fullt vaksinert», viser nye data fra den danske regjeringen.

https://www.lifesitenews.com/news/shock-data-90-percent-of-omicron-cases-in-denmark-are-vaccinated/?utm_source=top_news&utm_campaign=catholic

Noe så sjelden som sann info fra en norsk avis: «Varslet massesøksmål mot regjeringen»: https://e24.no/naeringsliv/i/pW4xVE/smb-varsler-mulig-massesoeksmaal-mot-regjeringen?referer=https%3A%2F%2Fwww.bt.no&fbclid=IwAR3mb9TbGGiBdAOZEbxOtbLMWYdjPFwNaGhgi-w3kiy2CxwjckYkYvawrK0

Her noen av mine kilder:

  1. med jule-hilsen: https://www.youtube.com/watch?v=JRsIe83-hjI
  2. Jon Holden om strømprisene, m.m.: https://www.youtube.com/watch?v=gaMkdAHzLp8

Bli gjerne med som medlem i Connecting Cconsciousnes:  https://www.connecting-consciousness.org/en/country-groups

De som har lest hele veien hit, har fortjent en pause nå: www.Wearefree.love

__________________________________________________________________________________

Spre gjerne denne deklarasjonen:

https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Nå fortsetter gavedrysset:

Facebook innrømmet endelig sannheten: «Faktasjekkene» som sosiale medier bruker for å politiserne det folk leser og ser på, er bare «meninger».

New York Post (https://nypost.com/2021/12/14/facebook-admits-the-truth-fact-checks-are-really-just-lefty-opinion/)

Politiet åpner kriminell etterforskning innen britisk vaksineutrulling etter medisinsk dissenters juridiske utfordring

“Du eksperimenterer ikke på mennesker, og samtykke må gis fritt uten tvang og inkludere en diskusjon om alternative behandlinger … og en persons materielle risiko for å utvikle covid-19 eller faktisk komme til skade fra det.” sa engelske Dr. Sam White.

https://justthenews.com/politics-policy/coronavirus/fripolice-open-criminal-probe-uk-vaccine-rollout-after-medical

Men dessverre har det ikke spredt seg til Norge, enda.

De såkalte forskningsstudier på gift-sprøytene, hvor det skulle bli sammenlignet kvaksinerte mot u-kvaksinerte, ble bevisst sabotert av de kriminelle: De i placebo-gruppene fikk nå ekte kvaksiner, slik at man ikke lenger kan sammenligne gruppene.

La oss alle lage vår egen kontrollgruppe ved å melde oss på her: https://www.caringhcws.co.za/articles/ og bestille et kort

For dere som vil ha alt på et sølvfat: Års kavalkade fra Stew Peters https://rumble.com/vrhud9-live-dr.-david-martin-explosive-covid-analysis-best-of-2021-most-viral-mome.html?fbclid=IwAR3fBKCuLxT7EpHy1BzWOSrvhiMfYBVMRO8PkzHUOiSSkWvuTWSJ4p0txWk

I følge Reuters, vil GAVI (der Norge er en av de største bidragsytere) ikke kvaksinere statsløse flyktninger, da gift-pushere frykter å bli saksøkt for bivirkninger, som vanligvis skal dekkes av landet de bor i. https://de.rt.com/international/128605-millionen-fluchtlinge-erhalten-keine-covid/amp/?utm_source=telegram&utm_medium=owned_media)Kanal

FOX News om undertrykking av effektiv medisin: https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100024318500741&attachment_id=1105462806948787&message_id=mid.%24cAABa-Kb_yfiENrn-b1-BXS3v60G0

Hvor stor er egentlig «sjansen» for å dø av Covid-19? https://m.youtube.com/watch?v=FN-Lsm5zeg0&ab_channel=FTSAgain&fbclid=IwAR1tPUjVWi8727Pse7iT-y9y2bxuaKDuQKWv0cvzrtjFHrlQtI66PGTu1Qg

Og enda mindre, hvis man får riktig behandling.

Men jeg hører nesten daglig om tilfeller, der pasienter blir nektet effektive behandlinger, som ble belønnet med Nobel-priser (Vitamin-C og Ivermectin/Scatol) og blir gitt isteden Remdesivir https://legemiddelverket.no/nyheter/forste-covid-19-behandling-godkjent-i-europa , som ikke ble tillatt solgt tidligere, fordi middelet drepte langt flere enn det hjalp. Mange pasienter blir bedøvet og lagt i respirator. Pårørende og leger med advokater, som ønsker at pasientene får ufarlig behandling, som har reddet tusenvis, blir nektet adgang og må bruke ærlige politifolk for å redde pasienter. – Hvorfor?  Vi vet at sykehus i USA får ca. 1 mill. NOK for hver død «Covid-pasient.

Et sykehus i Hamburg, fikk nettopp 31 mill. Euro for sin «behandling» av C-19 pasienter. Hva med Norge??

«Helsepersonale overbelastet», sier norsk «helse»-minister: https://www.dagbladet.no/nyheter/har-bedt-folk-om-a-ga-hjem/75035126 Er det lov å spørre om hun snakker sant?

I Tyskland ha noen journalister begynt å skrive sannheter: Bild-TV: https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/viele-corona-patientennicht-wegen-corona-in-der-klinik-78649930.bild.html

Die Welt: «Ikke 90, men 14% er u-«kvaksinert» på sykehusene: https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/viele-corona-patientennicht-wegen-corona-in-der-klinik-78649930.bild.html

Tysk avis Die Welt avslører falske tall fra myndighetene:  https://www.welt.de/politik/deutschland/article235803198/Geimpfte-und-Ungeimpfte-Falsche-Covid-Zahlen-Amtspraesident-in-Bayern-wird-versetzt.html

Enda flere julepresanger: En av de hovedaktørene av KKK, Charles Lieber, har blitt dømt: https://vaxxter.com/from-espionage-to-tax-evasion-charles-lieber-found-guilty-on-all-six-counts/

«Anklagen om å komme med falske uttalelser gir en dom på opptil fem år i fengsel, tre års overvåket løslatelse og en bot på $ 250.000. Anklagen om å lage og abonnere på falsk selvangivelse gir en straff på opptil tre år i fengsel, ett års overvåket løslatelse og en bot på $ 100.000. Anklagen om å unnlate å anmelde en FBAR sørger for en dom på opptil fem år i fengsel, tre års overvåket løslatelse og en bot på $ 250,000 .»

Romania har, som første land i Europa avblåst «pandemien», siden den ikke oppfyller kravene til denne betegnelsen: https://uncutnews.ch/rumaenien-macht-den-anfang-pandemie-zirkus-wird-weltweit-eingestellt/

Høres ut som en dårlig vits: I Sveits vanker det nå 3 års fengsel hvis man som u-kvaksa lar seg infisere med C-19 for å få naturlig immunitet. Men du går fri, når du har tatt gift-sprøyta, som ødelegger naturlig immunitet mot alle typer virus for resten av livet. – Og noen tror fremdeles at dette handler om helse?? 

ADVARSEL til alle som selger eller setter såkalt «vaksine» fra Moderna, Corminaty: Siden den inneholder 2 livsfarlige nano-partikler, ALC, fra teknologifirma Echelon Bioscience,  (https://www.echelon-inc.com/product/alc-0159/), vanker det i Tyskland 10 års fengsel  https://www.facebook.com/per.motroen/videos/967812430752031 Og jeg tviler på at det er tillatt i Norge, med mindre KKK, med Madsen, har sørget for å slippe unna på magisk vis.- At de er redd for avsløringen, bevises jo av regjeringens ønske om 100 års hemmelighold og Pfizers ønske å holde studie data hemmelig i 75 år.

Men det må ikke skje! Derfor håper jeg at rettsvesenet fungerer og tar affære, slik at folket som ble lurt til å la seg og sine nærmeste forgifte, ikke blir voldelig og kommer i lynsjestemning.

HOLD DERE I RO, DET ER SNART OVER! IKKE PROVOSER KKK, som enda har de fleste politifolka i sin hule hånd.

Til slutt noen tips om hvordan man kan avgifte og beskytte seg når injisert:

  1. N-Acetyl-Cystein, som i Bronkyl (reseptfritt på apotek og helsekost)
  2. Furunål-te med stjerneanis (men start med lav dose)
  3. knuste sorte karvefrø (les mer om «Soul» på 4health.as)
  4. flytende, finmalt Clinoptilolite (les mer om PBE her: spray4health.eu)
  5. Frekvensterapi (min favoritt finnes her: vita4health.eu)

Listen er ikke fullstendig, men dette er mine 5 favoritter. Og jeg holder meg oppdatert og følger mine pasienter opp for å finne ut hva som virker bra. Best er det selvfølgelig å få en flink terapeut til å teste deg på hva som passer for deg.

Beklager mitt heftige språkbruk i dette nyhetsbrevet, men jeg blir utålmodig og helsa til mine barnebarn står på spill.

Jeg gleder meg til et Nytt og fantastisk 2022!

Oslo, den 29.12.2021

Heiko Santelmann, kvakksalver med legelisens, aktivist og bestefar

8 hendelser på “Circus Corona 27”

  1. Julie Lind Bugge

    Det er helt fantastisk hvilken kunnskap du sitter på, både covid men også andre tema.
    Tusen takk
    Mvh Julie

  2. Fantastisk Heiko!

    Du er en uredd “kriger” og hjemmesiden er svært oppdatert, informativ og oversiktelig.

    Godt Nyttår til deg og dine 🙂

    Mvh. Olav

    1. Så mitt innlegg ikke skal missforståes ønsker jeg å tilføye:

      Da jeg skrev at Heiko er “en uredd «kriger” så mente jeg at han er en meget dyktig lege som fighter alt som ikke samsvarer med hippokratiske ed.

      Våpene han bruker er en bred faglig utdannelse og erfaring. Han forholder seg til virkelighet og sannhet i samarbeid med andre fagfolk

  3. Vivi-Ann Sandnes

    Godt nytt år!
    Og hjertelig takk for all din uredde faglige dokumentasjon som vi alle kan bruke videre i lokal oppvekkingsarbeid.
    Vi kjemper for at en av alle #snøball verktøy kan slå hull i glasshuset som NWO med deres lakeier sitter inne i.

    Alene er vi svake, sammen er vi sterkere.
    Og alle gode ønsker for det kommende året, når glasshusene kollapser og alvorets oppgjør slår inn.

    Klem

  4. Britt Merete schoder

    Etter denne konstruktive og informative lesningen blir jeg mindre engstelig og mer sikker på at vi må seire over galskapen som vi er vitner til. Det er godt å vite at det heldigvis finnes medmennesker i Norge og globalt som har gjennomskuet dette grusomme og vanvittige maktregime. Hjertelig takk med et ønske om en åpen og fri verden.❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *