Circus Corona 31

Siden det nettopp slapp ut informasjon om at C-kvaksene skal inneholde syntetiske gifter fra slanger, vann-snegler og/eller parasitter, peptider, som i små mengder er bundet til spike-proteinet, som igjen henger på corona-viruset, blandet med mye annen snadder, som magnetiske dotts, grafen-hydroksid, DNA fra foster, hybrider, m.m., blir det diskutert heftig på alle plattformer.

Selv om jeg fremdeles har mange ubesvarte spørsmål rund dette, skal jeg ikke avfeie alt som en «konspirasjonsteori», slik det skjedde når noen, sammen med meg påstod at der var grafen oksid i jabbene. Jeg hadde også sjansen til å møte Dr. Tau Brand https://www.drtaubraun.com/  i et zoom-møte i går natt. Det var han som allerede for 2 år sidden advarte FBI om dette:

https://www.drtaubraun.com/_files/ugd/86bf6b_5664332ed679476c888bd9dc68097405.pdf

Jeg skal holde kontakt med ham for å få svar på flere åpne spørsmål.

Her er Dr. Brian Ardis sin webside, med de 2 viktigste videoene øverst: https://rumble.com/c/c-1136221

Ardis nevner Liu Bing, forskeren som ble skudd rett før hans avsløringer om nettopp dette:

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52568716

So, Ardis var ikke den første!

Her gir han masse tilleggs info: https://rumble.com/v10myhi-4.11.22-patriot-streetfighter-interview-w-dr.-bryan-ardis-exposing-the-serp.html

https://rumble.com/v10md2r-world-premiere-watch-the-water.html

eller, hvis forbryterne stenger ned en plattform, så gå hit:

https://www.redvoicemedia.com/2022/04/world-premiere-watch-the-water-full-movie/?utm_source=in-article-related-1

Greit å vite for meg, i tilfelle det skulle stemme at de også vil drepe oss via vann med gift eller radioaktive stoffer, så har jeg en fin vann-destillator. – Men der er mange røster som avfeier påstanden om forgiftningen av vannet. – Kan man bruke hjemme-testene for C-19 til å teste vannet for spikes? Hvis ja, blir det tilsatt på vannverket eller kommer de inn via innsjøer som ble sprayet fra fly? Her et intervju med artikler som støtter Bryans teori: https://rumble.com/v10n0sd-dr.-ardis-bombshell-is-here-snakes-are-everywhere.html og https://www.douglashamp.com/how-the-mark-of-the-beast-will-rewrite-the-human-genome-part-three-corrupting-the-image/ , som sagt, flere åpne spørsmål.

Han er også korrekt, slik jeg skrev tidligere, at de kvaksete er patentert og har mistet sine menneskerettigheter: https://rense.com/general96/if-you-have-been-vaxed-you-are-now-owned.php.

Veldig interessant, er hva som skal hjelpe mot slangegifter:

Like Venom Coursing Through the Body: Mechanism Driving COVID-19 Mortality Identified

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1002/jmv.25682

VenomTech selskapet kunngjør massivt bibliotek av SNAKE VENOM peptider for farmasøytisk utvikling; “nanocarriers” stabiliserer slangegifte i VANN (PubMed)

– World Economic Forum skryter av RNA-syntese av slangegifte nanopartikler;

– PubMed dekker “nanocarrier” teknologi for å stabilisere SNAKE GIFT i vann:

https://www.naturalnews.com/2022-04-13-venomtech-company-announces-massive-library-of-snake-venom-peptides-for-pharmaceutical-deployment.html

og

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1002/jmv.25977

Noen av mine notater fra Tau: Slangegifter angriper pankreas, fører til for høyt/lavt blodsukker og til for tynn eller for tykt blod. Vi reagerer forskjellig grunnet forskjell i DNA (noen tåler 100 bistikk, mens andre dør av et). Når det døde svært mange i Italia sommeren 2020, undersøkte man urin, avføring og blod hos de syke og fant 36 forskjellige gift-peptider fra dyr, hvorav 20 fra slanger.

Tilsatt i vann, kan giften/sykdommer spres til spesielle områder, som indianer-reservater. Og siden kroppen skiller ut mye av gift-peptidene ca. dag 7, kan man måle i kloakken, når det blir et rush på sykehusene (hotspots).

De løy også om smitte via luften. De fleste virus ble funnet på overflater, mobiler, brev, utsiden av masker og toalettseter, så det er best å bruke maskene til å tørke toalettseter.

Og en morsom god nyhet: det hjelper med nikotin (kan også tygges) mot slangegiftenes effekt.

https://transcendingsquare.com/2021/06/18/snake-venom-toxin-in-the-spike-protein/

Lyst å kjøpe gifter fra kvaksine firma? https://modernaofficial.com/

Men jeg er veldig spent på om noen laboratorier klarer å finne slangegift i kvakser og blod fra kvaksinerte. Så håper jeg at alle blodkonserver blir sjekket for disse peptider og kastet ved positive funn.

Og jeg vil følge nøye med på diskusjonen bland spesialistene jeg stoler på, hva de synes om Bryan Ardis teorier, som dem fra CHD: https://childrenshealthdefense.org/defender/watch-the-water-remdesivir-snake-venom-theory/

At Remdesivir er livsfarlig, der Fraudci eier patenter, slik Ardis fortalte om i 2 år, er det ingen som tviler på. (https://rumble.com/v10ssud-dr-bryan-ardis.html ) Bortsett fra de kriminelle her i Norge. Selv om WHO frarådet bruken i nov. 2020, anbefaler Madsen og Helsedirektoratet denne giften i dag. (https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/who-recommends-against-the-use-of-remdesivir-in-covid-19-patients)

Og denne giften, Remdesivir, er nå den eneste «medisinen» tillatt i USA ved bruk mot C-19 for barn fra 0-18 år!

Bare til dem som orker mer:

  • Mat som vax: https://rumble.com/vy7eoh-big-pharma-whistleblower-warns-food-will-be-used-as-vaccines.html
  • Pfizer forlangte 75 års hemmeligholdt av deres studie resultater, men ble dømt til å offentliggjøre allerede nå, 55.000 sider hver måned. Det første: 1223 døde innen 3 uker, 9 sider med bivirkninger ble registrert. For å kanskje beskytte 1 barn 5-12 for å dø av Covid, må 117 dø. Aksjonærene ble advart om at aksjene vil falle dramatisk.

https://www.biotyranny.com/2022/04/08/links-april-10-2022/  fra EFVV

  • Det er langt mer effektiv med smitte enn kvaksen for å bli immun. En som har hatt covid risikerer 200-400% økt risiko for å få alvorlige bivirkninger av kvaksiner. – Derfor må alle som hadde covid få attest for å slippe kvaksen.
  • DARPA involvert i flere forbrytelser mot menneskeheten. – Dette hørt vi vel ikke fra Ukraina?

http://dilyana.bg/us-diplomats-involved-in-trafficking-of-human-blood-and-pathogens-for-secret-military-program/

Noe positivt til slutt:

I Island er målet nå er å infisere så mange som mulig med viruset fordi vaksinene ikke ville være nok. Islands regjering har bestemt seg for å bruke flokkimmunitet for å takle Covid-19 naturlig gjennom overføring og utvinning. www.kla.tv/22051

NEJM med en kritisk artikkel om hastverk i utviklingen av denne kvaksen: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp2005630

Dr. Reiner Füllmich fortalt oss i går natt at han med mange advokater fra hele verden vil starte et gruppesøksmål i USA med en super-kandidat/offer. Og deretter kan de ca. 50 millioner med alvorlige bivirkninger henge seg på uten at det koster mye. Så vær klar, samle dere, slik at dere kan meldes på om noen uker. Fint hvis noen av dere står for innsamlingen av interesserte ofre, slik at det er mulig å kontakte dem fort med nødvendig info. Fint hvis jeg får en mail fra disse hjelpere som samler/organiserer til drheikos@protonmail.com med «vx-ofre» i emnefeltet.

Denne mailadressen kan også benyttes hvis noen vil organisere besøk fra meg for foredrag og konsultasjoner.

Vil dere få litt info fra Hollywood om dette med slangegift og effekten av kortison-spray, se på Blacklist, sesong 4. Nr. 15.

«Konspirasjonsteorier» før og i dag = Noen påskenøtter til «faktisk.no»

Da ønsker jeg alle i hopa en fin, avslappende påsketid.

Heiko Santelmann,

Oslo, den 15.04.22

22 hendelser på “Circus Corona 31”

  1. Takk Heiko ! Regner med at giften er pakket inn i hylster som kan løse seg opp ved kontakt med andre stoffer fått fra annet sted. Slik at skaden oppstår random. Mye av infoen er tåkelegging så det skal være så mange teorier slik at man blir usikker. Ble slange gift brukt i spanskesyken tro ?

    1. Det skal være pakket inn i nano-lipider, som ødelkegges av IVM. Har ikke hørt noe om venomer under spanskesyken/kvaksiner der.

    1. Ishmahin Micella

      Tusen tusen ♥️lig takk for jobben du gjør Heiko 🙏🌷
      Tusen takk for at det finnes noen som går vitenskapen SÅ i dybden og bredden OG inkluderer sannheten!
      Vi er mange som takker ydmykt for ditt engasjement OG TID!

  2. Som alltid er dine innlegg spekket med nyttig og viktig informasjon. Jeg lurer veldig på slangegiften. Jeg kan tro på at den er blitt tilsatt i vaksen og i remdesivir, som Dr. Bryan Ardis sier, men hvordan forgifter de vannet med det? Ville ikke giften spre seg over et så stort område at det ikke vil ha effekt på vannkvaliteten? Hva tenker du om det?

    1. Denne delen er jeg veldig skeptisk til. Må undersøkes nærmere. Hvis det virkelig skjer, gjelder det ikke i hele verden. Time vil show. I mellomtiden fortsetter jeg med å destillere alt vann.

    2. Ishmahin Micella

      Hei Tove 👋
      Jeg tenker kanskje at WATCH THE WATER heller skulle vært WATCH THE SKY.
      Sett mengden med chemtrails-spraying vi er utsatt for..?
      Helt massivt rundt meg om dagen…. og de nå 72 patentene på dette startet ‘menneske-sprayings prosjektet’ for over 70 år siden 😡

  3. 1. Hvorfor er barna bedre beskyttet?
    De produserer mye Melatonin, for å sove og vokse.Melatonin ødelegger slangegift.
    2. Fra Pennsylvania Universitet: Katalin Karikó and Drew Weissman. A shared Nobel-prize for mRNA? Disse 2 har jobbet med å få 2 slangegifter inn i mRNA og skal nå få Nobelpris?

  4. Takk for masse nyttige opplysninger!
    Da min mann har langtkommet kolssykdom, tok vi begge to vaksinedoser (moderna), ellers ville han mest sannsynlig dø om han ble smittet(han er 70 år). Pga alvorlige bivirkninger etter dos 2, tok vi ikke flere. I mars d.å. ble vi begge coronasyke. Jeg var syk i to døgn + tre ukers «vedheng». Min mann ble ikke syk, kun testen viste positiv. Han røyker ca. 60 sigaretter pr dag. Kan det virkelig ha vært positivt? (Dersom det er slangegift).

  5. Diskusjoner går høyt etter at videoene om slangegift slapp ut og dessverre resulterer det i å dele oss, slik de kvaksa fra de ukvaksa. For å få litt balanse i diskusjonen, her en lang forklaring på at Ardis tar feil, fra Mobeen Syed: https://www.youtube.com/watch?v=NjJeT1daDIE&t=2777s. Til jeg har sett bevis på at der er mengder av slangegift i vårt drikkevann, la jeg det ligge . Og i denne informasjonskrigen venter alle på å vite sannheten: bevis for at der er slangegift, eller bevis at der ikke er slangegift i Remdesivir/spike-prtoteiner og vann? Tiden vil vise, siden sannheten alltid kommer fram. DocHeiko

  6. Hei igjen! Bra innlegg igjen, som alltid!! Jeg er eni i at vi skal være litt skeptiske til dette siste som har kommet ut om slangegift – Jeg tenker at det Er en kontrollert Psyop – Men som med alle psyops så Er det noe sannhet i det og noe løgn – Jeg tenker f eks at det er veldig usannsynlig at det kan være spredt i drikkevann. Det kemreves vanvittige mengder med gift for at dette skal kunne skje – Jeg har også sett på det med kort(jeg er tarot-leser) og mine kort forteller at det Var en plan med å ha det i drikkevann, men at det ikke funka som dem ville det. Jeg får derimot opp at d Er paprikaer av slangegift i Remdesivir. En «medisin» som også er kjøpt inn til norske sykehus i mangder. . Så Hold øyne og ører åpne – vi er ikke ferdige med dette shit-showet enda.. Ikke på langt nær.. Sender lys og styrke til dere alle her inne❤️🥰❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *