Vaksiner, skal/skal-ikke?

Etter at jeg begynte å bli velsignet med barnebarn og ikke hadde mitt legesenter lenger, fikk jeg tid og behov for å lære mer om vaksiner, slik at jeg kunne gi mine tre barn kvalifiserte råd til å kunne fritt velge om de ville vaksinere mine 5 barnebarn. Denne reisen har gitt meg mange søvnløse netter, fordi det jeg oppdaget var ikke pent og at vi leger hadde blitt lurt. Siden mine funn ikke kunne diskuteres åpen i norske legetidsskrifter, bortsett fra 2 innlegg med diskusjon mellom Dr. John-Arne Røttingen, nå Norways New Special Adviser on Global Health», og meg, begynte jeg å samle mine funn i en bok, som ikke har blitt gitt ut., fordi det allerede finnes massevis av veldig bra bøker fra langt mer kompetente folk, enn meg. – Denne litteratursamlingen min har begynt i 2015 og fortsetter.

10 hendelser på “Vaksiner, skal/skal-ikke?”

  1. Gerd Therese Sødal Pedersen

    Hei, Det er Gerd som nei takk til ablasjon samme måned som du hadde det. Jeg fikk tilbud om Pfaiser vaksinnen for ca. mndr. siden men takket nei . Jeg har fortsatt medfødt hjerteklaff feil – skulle vært i London og fått MINI AVR operasjon i oktober, men tok ikke sjansen forde coronaen kom tilbake. Jeg fannt jo en bok som var om hvordan overleve med hjerteproblem. Det gikk ut på Magnesium Ascorbate (C vit) som både tynner blodet , tar smerte og styrker immunsystemet. Jeg tar 8gram i vann gjennom dagen. Norge er vel snart det eneste landet i Europa som ikke har lært seg Mini AVR – her sager de fortsatt opp hele brystkassen for operasjon ! Jeg har jo nå venstre hofte uten brusk – sikkert p.g.a. hjerteklaffen og for lite blod ned der…..Så nå er det mye smerte selv om jeg fannt verdens beste urtemedisin i 2016(laget i USA og selges ikke over disk i Europa)på apotek i Tyrkia. Hadde jeg ikke hatt den ville jeg nok holdt senga i flere år allerede. Og jeg kan ikke operere hofta før jeg har ordnet hjerteklaffen. Er det bra private sykehus i Tyskland som gjør Mini AVR operasjon ?UK har jo fått masse corona av den Indiske varianten nå….. Bra webside du har laget !

    1. Hei Gerd, Da ville jeg så absolutt anbefale deg det nyeste innen kvantemedisin, som også kan hjelpe for å få brusk i hoften og smertene. Ring meg hvis du vil låne den.

  2. Reidun Carstens

    Jeg fikk denne videoen på e-post for 1 time siden.
    Det er et intervju med Dr. Brian Ardis og Dr. Vladimir Zelenko.
    Videoen er veldig informativ. Vi ser at Norge ikke er det eneste land som har forsøkt undertrykket Plaquenil og Ivermectin samt tidlig behandling.

    Heldigvis har vi noen i Norge som også står på. Også leger som for lenge siden gjennomskuet hva som skjedde bak dørene på Steinar Madsens kontor.
    Hvordan kan HD, FHI, Statens Legemiddelverk og HOD forsvare det som har skjedd og fremdeles skjer ? Hvordan klarer de å se folket i øynene ? Klarer de å se de pårørende og de som blir syke i øynene ?

    Hva med leger som nekter å skrive ut livreddende og tidlig medisinering i den tro at det ikke finnes hjelp mot covid-19 ?
    Injeksjonene hjelper ikke. Den trippel-injiserte kulturminister Anette Trettebergstuen ligger nå syk hjemme og Espen Nakstad er smittet.
    De folkevalgte i Østerrike har vedtatt et forslag fra regjeringen om å innføre vaksineplikt for alle over 18 år.
    President Emmanuel Macron i Frankrike har lovet å gjøre livet virkelig surt for de som ikke har latt seg injisere. Hvor syk er det mulig å bli i øverste etasje ?!
    Hellas skal bøtelegge alle over 60 år. Den nye planen foreslår en månedlig bot på 100 euro for eldre som ikke adlyder dette innen 15. januar 2022. Stakkars folk.
    I videoen forteller Dr. Zelenko at leger i Australia som skriver ut HCQ og Ivermectin blir fengslet i 6 måneder.
    Noen andre land har forslag å skattelegge ekstra de som ikke lar seg injisere.

    De som nekter å vaksinere seg, må betale høye bøter dersom det ikke foreligger medisinske grunner

    Det sier seg jo selv at man aldri hadde våget å be en kreftpasient i stadium I komme tilbake når han/hun er i stadium IV.

    Dette har skjedd med covid-pasienter i Norge.
    De har fått beskjed om å reise hjem og se an tiden. De ble først kvalifisert for hjelp på sykehus da de ikke lenger klarte å puste ved egen hjelp. Dette er mer enn graverende alvorlig og jeg vet ikke om tilsvarende i medisinsk historie.
    Dette skjedde mens livreddende medisiner lå rett foran nesen på leger.
    Jeg tror vi står foran opprullingen av tidenes desidert største forbrytelse mot menneskeheten.

    https://vokalnow.com/video/4612?utm_source=Backorders%2010%2F26%2F21&utm_medium=email&utm_campaign=Dr.%20Ardis%20Interviews%20Dr.%20Zev%20Zelenko%3A%20DR.%20ZELENKO%20REVEALS%20THE%20TRUTH%20ABOUT%20THE%20COVID%2019%20VARIANTS%21%20%28Xpifuk%29&_kx=VOSQRfFhVYhHGaiirkeZK8y92DiY14cAaxZePQ-gM3NkZsVTsahPytHivMIvD1PQ.SwvL6p

    Til slutt : Her er en kort advarsel fra MD Robert Malone ( halvannet minutt ). Malone er selv utestengt fra de fleste medier. Hans advarsler skal også bringes til taushet.
    https://www.bitchute.com/video/Imw45EjIuD0g/

    1. Ja, Jeg mistet min lisens for utskriving av Plaquenil. Men på min siste Circus Corona 37 kan du lese hva jeg fikk som belønning.

  3. En fråga om PCR test. Vad innehåller den? Är svårt vaccinskadad efter 1 dos Pfizer. 25 biverkningar vara 3 allvarliga. När jag akutopeterades för äggstockscancer så krävde de PCR test. Fick en metallsmak i munnen som höll i sig länge.

    1. Det ble funnet flere metaller, kreftfremkallende EPO og ukjent veske (vaksine??) i flere pinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *