Jakten etter en ærlig dommer i Norge fortsetter

Jakten etter en ærlig dommer i Norge fortsetter:

  1. min anmeldelse av 10 journalister som har overtrådt straffelovens § 187 bokstav c som lyder;

«Med bot eller fengsel inntil 6 måneder straffes den som ved en uriktig melding, et ugrunnet rop om hjelp, misbruk av nødsignal eller liknende forsettlig eller grovt uaktsomt volder

c)sammenstimling av eller skrekk blant et større antall mennesker.

På samme måte straffes den som gir falske opplysninger som er skikket til å fremkalle frykt for noens liv eller helse eller forstyrre den alminnelige ro og orden».

Anmeldelsen ble levert 24/11-21 ved Grønland politikammer. Jeg ble lovet et saksnummer innen 24 timer, som skulle sendes til Altinn.no. Etter 33 dager kom jeg ned til kammeret igjen for å etterlyse saksnummeret, men etter 1 og 1/2 timers venting fikk jeg beskjed om at de ikke kunne finne anmeldelsen, at den sannsynligvis hadde blitt sendt opp i systemet og vil ta lengre tid. Jeg skulle bare gå hjem og vente. Jeg gikk hjem. Men istedenfor å vente, sendte jeg et klageskjema via politiet.no (uten å få svar) og ringte neste dag 02800. Nina, som jeg snakket med, var veldig hyggelig og rådet meg å levere anmeldelsen på nytt på et annet politikontor. DET SKAL JEG GJØRE, sammen med en ny anmeldelse av Oslo kommune for drap med kvaksiner.

Alt dette fordi jeg ble mer og mer sint. Etter at jeg fant bevis på at de sprøytene er livsfarlig, har jeg prøvd å redde liv ved å skrive til TV2, NRK, mange aviser, Politiet og Tingretten.

  • Mitt første forsøk for å stoppe gift-sprøytene var via en begjæring om midlertidig forføyning, som jeg skrev med hjelp fra Varslerhuset Norge AS den 9/6-21. Den ble avvist av tingrettsdommer Knudsen med rare begrunnelser.

Så, den 27.12.21 leverte jeg en ny, hvor jeg passet meg for om å ikke gjøre noen «feil» som han påpekte sist. Det hjalp ikke. Fikk i går hans svar som dere kan lese her nede som vedlegg. Spesielt «morsomt» fant jeg setningen «Retten stiller spørsmål ved om kommuneoverlegen, byrådsmedlemmer, Madsen, Guldvog og Nakstad har tilstrekkelig sakstilknytning og vurderer å avvise saken i forhold til dem dersom begjæringen ikke rettes på dette punkt. Det vises til tvistloven par. 1-3» – Noen her som skjønner hva han mener??? – Finnes det en paragraf i straffeloven som kan brukes mot dommere som drenerer saker slik at liv går tapt?

  • For øvrig har tyve (20) tapre sannhetsforkjempere i Bergen også levert anmeldelser av de 10 journalister. De fikk svar etter 5 dager: «Forholdet er henlagt, fordi det ikke foreligger rimelig grunn for å undersøke om det foreligger straffbart forhold.»
  • Min anmeldelse fra 8/6-21av Madsen for mord på minst 1000 mennesker ved å skremme leger til ikke å bruke de effektive medisiner HCQ og Ivermektin, noe som han begrunnet med forfalskede studier, venter jeg fremdeles et svar på. Siden den anmeldelsen har over 350 mennesker død med Covid-19, eller av kvaksiner. Hvem i politiet er ansvarlig for disse ekstra ofre???

Fortsettelsen følger.

Heiko Santelmann, Oslo, den 4.1.2022

P.S.: Vennligst hjelp meg med å spre videoen jeg legger ut her på min nettside.  Den er på engelsk for å kunne nå ut til mange.

Knudsens svar (28.12.2021) på min BMF:

2 hendelser på “Jakten etter en ærlig dommer i Norge fortsetter”

  1. Reidun Carstens

    Hei Heiko og Godt Nytt År til deg og familien.
    Du står virkelig på. Det er vi mange som setter veldig stor pris på.
    Det er klart at de må vite hva som er i disse injeksjonene. Både FHI, HD samt Statens Legemiddelverk v/ Steinar Madsen. Under normale omstendigheter ville man med umiddelbar virkning stanset masseinjeksjonene.
    Det å trekke tilbake livsviktige medisiner som bl.a Ivermectin og Plaquenil er av en alvorlighetsgrad uten sidestykke i medisinsk historikk. I tillegg la jo Madsen også ned restriksjoner på Prednisolon. At Solberg-regjeringen fikk medhold om 60 års taushet forteller vel egentlig alt om at svært lite tåler dagens lys.

    Forskergruppen fra Departamento de Ingeniería de la Universidad de Almería publiserte nylig en rapport med tittelen “Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension: Observational Study in Optical and Electron Microscopy.” I denne studien fant de spanske forskerne at hver dose av Pfizer-vaksinen de undersøkte inneholdt rundt 747 nanogram grafenoksid . Dette betydde at mer enn 99 prosent av Pfizer-vaksinen besto helt av grafenoksid. Grafenoksid, et materiale dannet av grafitt , er et kjent giftig stoff. Tidligere studier har vist at grafenbaserte materialer som grafenoksid kan forårsake doseavhengig toksisitet. Det kan skade leveren og nyrene, anspore til dannelsen av granulomer i lungene, redusere cellelevedyktigheten og utløse celleapoptose eller forhåndsprogrammert celledød.

    Dyrestudier har funnet at injeksjon av grafenoksid i kroppen avgir det giftige stoffet i lungene, leveren, milten og nyrene. Forskere har også rapportert problemer med å rense materialet ut av kroppen. Mange ansiktsmasker som blir peddlet av selskaper er belagt eller foret med grafen. ( Bruk av ansiktsmasker belagt i grafen kan forårsake alvorlige lungeproblemer, advarer Health Canada .) I sin rapport oppdaget de spanske forskerne også betydelige mengder grafenoksid i vattpinnene som ble brukt i polymerasekjedereaksjon og antigentester.
    https://truthcomestolight.com/la-quinta-columna-graphene-oxide-found-in-pcv-a-regularly-scheduled-infant-toddler-vaccination-against-pneumococcal-infections/
    https://truthcomestolight.com/la-quinta-columna-pfizer-vaccine-under-a-microscope-strange-structures-their-movements/

    Om man kan benytte noe fra Nuremberg 2.0 som har fått ref. nr 6029679/21 håper jeg.
    https://bluecat.media/immense-legal-implications-reiner-fullmich-dr-sam-white-wolfgang-wodarg/

    Takk igjen til deg du gode medmenneske Heiko ‼️Jeg deler videre !
    Sammen håper jeg at vi skal kunne klare å få stanset disse eksperimentene.
    Om jeg hadde vært lege hadde jeg aldri våget å sette en eneste injeksjon uten at jeg hadde visst hva innholdet i injeksjonene består av. Du og Christian Caucheron fant jo ALC-0159 og ALC-0315. Det er mange ulike batchnummer på Pfizer. Det hevdes at noen er farligere enn andre.
    https://humansarefree.com/2022/01/joe-rogan-dr-robert-malone-interview.html
    https://childrenshealthdefense.org/defender/children-risk-lifelong-health-problems-covid-vaccine/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=ddfcdbac-ec58-435b-91ee-8c3c6cfd3156

  2. Vivi-Ann Sandnes

    Det kan se ut til at saken kan sendes over til John Smith – og at vi sammen – alle registrerte i Common Law Court i Norge – bør kunne bruke denne saken som massesøksmål.
    Fra juridikasjonen Law of Land – da mange av
    § grunnloven er brutt
    § romatraktaten 6 og 7 er brutt
    § menneskerettighetene om ytringsfrihet
    § korrupsjon som nullifiserer alle deres vedtak
    § Notice of Liability – der de stilles til ansvar som levende kvinner og menn – de står ikke over loven eller har noen immunitet
    § Internasjonale deklarasjoner om beskyttelse av innbyggerne
    § Nürnberg prosessene
    osv.

    Media har aktivt bidratt til å sensurere ytringer, basert på betalt – og sponset av skattebetalernes penger – fra en regjering og et Storting som bryter all tillit og misbruker oss som deres biomasse i et globalt medisinsk experiment.

    Jeg håper der finnes noen oppegående advokater – jurister – rådgivere – mentorer – fagmiljø – som kan bidra til at saken fra Heiko – på vegne av det norske våkne del av folket – kan komme igang snarest.

    Snarest – er NÅ – da dette handler om LIV OG HELSE!!!
    Dette er ingen øvelse – dette er VIRKELIGHETEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *