Appell Oslo 19.02.2022

Last ned teksten på norsk:

Download text in english:


Frihetskonvoi Norge22, min tale 19/02

Hei, jeg heter Heiko Santelmann.  Jeg står her for over 1000 norske leger som ikke tør å stå frem.

Det er ikke så farlig for meg som pensjonert lege som forvandlet seg til en kvakksalver etter å ha spesialisert seg på naturmedisin, fra en fullstendig vaksinert til en anti-vakser, og fra en venstreorientert aktivist som jobbet på PLO sykehus i Libanon til  høyreekstrem og statsfiende, bare ved  å kjempe for fred og menneskerettigheter.

Spesielt etter at jeg prøvde med fredelige metoder å få tak i min “vaksine” for å få den testet for ikke deklarerte ingredieser.

Og senere, prøvde jeg, sammen med 15 modige sjeler, på et kvaksinesenter den samme metoden som i England, hvor det fungerte: de ringte nødnummeret til politiet, og meldte ifra, at de hadde oppdaget et åsted, der folk blir skadet og noen til og med drept. De fikk beskjed om å holde seg langt unna og sendte det rettsmedisinske teamet, som fikk tak i flere hetteglass, som viste grafenoksid. Sentrene ble stengt “i en uke, til resultatene er klare”. Men jeg tror ikke de vil åpne igjen.

Jeg prøvde også 2 ganger med en begjæring om midlertidig forføyning. Det siste avslaget ble begrunnet bl. a med at det ville koste for mye å ødelegge millioner av «vaksiner» som spesialavfall. Og disse jævlene vil skyte dette avfallet i våre barn og barnebarn!  Dommeren mente, dette ville være billigere.

Men barnebarna mine er ikke noe deponi for spesialavfall! !

Du kan lese mer om dette på www.DocHeiko.eu .

I dag vil jeg heller snakke for mine pasienter og andre ofre for disse eksperimentelle biovåpen,

som Kirsti, som fikk nyre- og hjertesvikt etter Pfizers EX6564,

Turid, som fikk slag og hjerteinfarkt etter 3x Pfizer.

Dessverre kunne flere pasienter ikke møtes her, fordi de allerede er kremert.

Har dere hørt om kanadieren som ble kidnappet av ambulansen, dåpet ned og våknet på respirator?  Jeg kjenner også en engelsk lege som opplevde noe lignende. Men noe slikt kunne vel  aldri skje i Norge! Da tok jeg feil. For en time siden hørte jeg historien fra den vel trente og helt friske Terje i Bergen, som hadde kragebeinsbrudd PÅ Haukeland ble han testet for Covid. Da den ubrukelige testen var positiv og de hørte at Terje ikke hadde tatt skuddet, ble han satt på en avdeling for å dø uten mat og drikke. Legene nektet å gi ham Ivermectin, bare morfin og han døde. Da de pårørende kom for å se kroppen, sa legen: “Der ser dere hva som skjer når man ikketar Covid-vaksinen. Gå og bli vaksinert så snart som mulig!» Sønnen hans krever obduksjonsrapporten, og jeg hjelper gjerne, for å være sikker på at riktig vev er tatt og analysert riktig. Siden jeg tror at de ga ham dette dødelige biovåpenet, eller killer-drogen «Remdesivir».

Men denne modige herren her er fortsatt i live. Han kom helt fra Haugesund for å fortelle sin historie.

Velkommen, Edward.

Why did you take the quackcine? – I have to travel in my job.

Did you get any side effects? – Yes, after the first shot, I got heart-arrythmia, fatigue and pain in the neck.

Did you get help from your doctors? – They could not find anything wrong, but were sure, it was not due to the kvakkcine. I had to take a 2nd shot, which made all worse. A friend in India got me in contact with a good doctor, who recommended Colchicine, which I bought in Mexico. It helped, but not enough. Then I got recommended to call Heiko, and I started with Ivermectin and Zeolite -spray. He also wrote me a letter:

“I would like you to take contact with the ex-policeman mark.sexton@hotmail.co.uk , who was one of the 3 important people in the UK, to start a criminal case against the criminals behind the jab.

If I understood Mark correctly, you should file a complaint to the local government (Commune) in Norway at the nearest police station for attempt to harm or kill you.

One of the 2 shots you got, FG7372, Comirnaty, without being informed about their content, side effects or alternative treatments of Covid-19, is listed at www.howbad.info, stating that within the first 3 weeks after the shot, there were reported 27 severe adverse reactions, 2 disabilities, 1 life threatening illness and at least 1 death. And that was only for the batches outside the US.

You should also demand compensation for the damage, the un-ethical treatment you received from the healthcare system in Norway and your expenses.

 If you need a great attorney in Norway, with a lot of experience in the plandemic, I will recommend my good friend and lawyer, Barbo Paulsen. bp@paulsenhelle.no.

Be aware of that if your case makes it to the court, and I can support you with the top scientific witnesses, you could make the nightmare to stop.

Regards,

Heiko Santelmann, M.D.

Oslo, den14.02.2022 „

For alle disse ofrene og de som ble skadet av C-19, via feil behandling, og det er mange tusen i Norge, har jeg anmeldt medisinsk direktør i Statens Legemiddelverkert, Dr. Steinar Madsen for massedrap, saksnummer 15644412, allerede i fjor sommer. Men han er fortsatt ikke arrestert.

Alle som har opplevd skader, inkludert finansielle, som Bodil Nisja, som måtte stenge sin vakre Café og platebutikk “Bare Jazz”, bør rapportere det til politiet og referere til både det britiske nummeret 6029679/21 og mitt norske saksnummer 15644412.

Vi, det norske folk må ta ansvar for oss selv og ikke overlate det til disse korrupte politikerne som selger landet til høystbydende. Sjekk www.naturrett.no om våre ukrenkelige rettigheter. Bare si NEI! Naturloven er overlegen alle andre “lover” og dekreter. Si “Jeg har ikke inngått kontrakt med deg om å bruke maske, tester, sprøyter eller kvakksalver!

Takk for alle lastebilsjåførene i verden!

Nå trenger jeg hjelp av dere:

For 25 år siden sponset jeg min tøffe datter, som jobbet med Blitzerene, med spraybokser. Nå er det mye penere med mange gule, laminerte lapper som må henges opp rundt i vårt land. De kan lastes ned på www.DocHeiko.eu under «#kvaksineaksjonen», eller hentes her nede.

En stor takk til alle mine frihetsvenner og sannhetssøkere for å støtte arbeidet mitt!

Gjør slutt på slaveriet, vi vil ha tilbake friheten vår!!!!

Og takk for meg.

https://www.facebook.com/100071534349274/videos/376255583867476

4 hendelser på “Appell Oslo 19.02.2022”

  1. Takk for at du engasjerer deg. Jeg har i mange år diagnostisert meg selv og går ikke lenger til en s k fast lege som svarer i hytt og pine eller ikke i det hele tatt er noen hjelp. Det faktum at de får 10 minutters medisinsk undervisning i vitamin og mineral er sjokkerende. Og at alle leger ikke står frem og advarer kun en overlege Næss som får advare på en pol u korrekt blogg. Sier meg at de samme er avhengig av Big Fharma, som i praksis er en mafia og at det er der de tjener pengene sine. SKAMMELIG. Hilsen Mia

  2. Vil være anonym

    Jeg er (var) en frisk mann på 33 år før 2. dose av pfizer. I etterkant av den har jeg mistet balansen, kjent på konstant stikking (nåler) rundt forbi i kroppen. Ute av stand til å føle glede og puls på 140 store deler av døgnet. Pågått i 3 måneder. Jeg har vært suicidal og vet ikke om jeg orker mer.
    Gjerne kontakt meg på Mail hvis du vil vite mer. Jeg har ingenting å tape på å stille opp overalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *