Min høringsuttalelse

“Som lege og forsker er det ingen som helst tvil lenger at disse såkalte «smittevernstiltak og koronaregler» ikke har noe som helst med helse å gjøre. Alle tiltak, masker, avstand, tester, karantene og de eksperimentelle genterapi-sprøyter, kalt «korona-vaksiner» er alle sammen eksperimentelle, bortsett fra håndvask og det er dermed ulovlig å anvende dem uten informert samtykke. Dette gjelder til og med for krigsfanger (se på internasjonal warfare convention). Dessuten er det helt umulig å gi informasjon før samtykke, så lenge produsentene holder innholdet hemmelig.
Disse sprøytene har i løpet av ½ år drept flere mennesker enn alle verdens vaksiner i løpet av 35 år sammenlagt. Der er ingen tvil lenger at skaden er større enn nytten. Derfor hadde jeg lurt på hvorfor myndighetene i nærmest hele verden har samme, ubrukelige oppskrift. – Men ikke lenger: Alt skjer etter oppskriften fra World Economic Forum /WHO/FN, som ønsker full kontroll over oss frie, levende kvinner og menn, etter oppskriften fra det Kinesiske Kommunist Partiet (CCP). Se www.naturrett.no
Hele forslaget er en hån mot Nürnberger kodeksen som konkluderer med at de som støtter tiltak, slik de er beskrevet i dette høringsnotat, kan straffes med døden. Det er også brudd på Helsinki Deklarasjonen og den IV. Genfer Konvensjonen fra 1949.
Jeg liker vitenskapen, når den ikke blir misbrukt, korrumpert og forfalsket. På denne nettsiden finnes det 1200 vitenskapelige artikler som beviser at disse sprøytene er farlig, at de «vaksinerte» ikke er beskyttet og er en mye større smittekilde enn de rene, u-vaksinerte: https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/ .
Derfor er en «vaksinasjons»-pass ikke noe annet enn et bevis på hvem som tror blind på myndighetene og hvem ikke. Altså en religions-pass. Og siden jeg er for lik rett til alle, imot at mennesker blir behandlet forskjellig, etter deres tro, må jeg på det sterkeste protestere imot disse tiltak og forlengelsen av dem.

Oslo, den 21.2.2022,

Heiko Santelmann,
lege og forsker”

1 hendelser på “Min høringsuttalelse”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *