Direktør Steinar Madsen politianmeldt for «mord»

Direktør Steinar Madsen politianmeldt for «mord»

Etter at mitt brev fra 5.10.20 til Steinar Madsen, Direktøren i Legemiddelverket er fremdeles ikke blitt besvart og han er hovedansvarlig for at over 1000 nordmenn har mistet livet og det nå varsles om at også mine egne barnebarn kan bli ofre (=bli kvaksinert) for hans kriminelle handlinger, måtte jeg handle og har i dag, den 8.6. politianmeldt Madsen for å være medansvarlig for dødsfallet til 1000 nordmenn.

ANMELDELSE Til Politiet

Herved ønsker jeg å anmelde Dr. med Steinar Madsen,
Elias Smiths vei 10, 1337 Sandvika for medvirkning til å ha tatt livet av minst 172 mennesker som resultat av å ha bidratt til at ulovlig hastegodkjent eksperimentell genterapi (misvisende omtalt som «covid-vaksine»), og et ukjent antall dødsfall på mennesker som døde av Covid-19 som resultat av at godkjente medisiner var forbudt å benytte som effektiv behandling.

Medvirkningen til å ha tatt livet av overnevnte (ukjente) antall mennesker begrunnes i:

1. Ved å forby bruk av godkjente og effektive medisiner både som forebyggende preparat, og som kur, har Steinar Madsen medvirket til at alle som har dødd av/med Covid-19 viruset har dødd som et direkte resultat av at disse medisinene aldri ble ordinert.

2. Hastegodkjenningen av eksperimentelle genterapi-medisiner («C-19 vaksiner») er et direkte resultat av at det angivelig manglet andre medisiner som fungerte. Dette er beviselig feil, jfr. vedlagte dokumentasjon, noe som medfører at alle mennesker som nå blir skadet og/eller dør er et resultat av denne svindelen.

Heiko Santelmann, lege og forsker

Oslo, den 08.06.2021

IT’S WORSE THAN WE THOUGHT! Fauci and Top US Doctors Caught! They CONSPIRED to Disqualify Hydroxychloroquine as COVID Treatment — MILLIONS DEAD AS A RESULT

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9658555/Dr-Fauci-briefed-world-leaders-coronavirus-escaped-Wuhan-lab-SPRING-Scott-Gottlieb-reveals.html

Norsk mikro-biolog om farer ved corona-vaksiner, myndighetenes uvilje mot livgivende behandling og mer.
https://www.buzzsprout.com/1790541?fbclid=IwAR1A4mYMla1rqyOYow6uZwc3KpSCb_6IMwPGH-Wd4ieNUOrGNOLBwEXcUJs

Anmeldelsen og vedleggene kan lastes ned her:

32 hendelser på “Direktør Steinar Madsen politianmeldt for «mord»”

  1. Unn Irene Nymoen

    Tusen takk for at du anmelder dr Madsen.
    Mvh Unn-Irene Nymoen, sykepleier og mormor.

    1. Ann Elizabeth Arnecke

      Fantastisk Heiko!!
      Det overraske ikke at du fikk ingen respons fra Madsen.
      Jeg fikk heller ikke det når jeg klaget på hans arroganse i 2014.
      Etterhvert må alle impliserte i alle land verden over, står ansvarlig for det som skjer.
      “I was only following orders,”duger ikke lenger.

  2. Tidligere måtte ett legemiddel bruke ti år med forskning på om det var til hjelp eller ikke for menneskeheten. Når vi enda har svineinfluensa vaksinen godt i minnet å leser hvor mange beviselig dødsfall som har skjedd pga en influensa gitt iten at det var noe virus. Det har ikke vært noe virus som smitter dyr fra mennesker eller omvendt i nyere tid. Å jeg blir skremt av forskere som vil og har sagt at de vil ta livet av mesteparten av menneskeheten.
    Det er derfor vi vanlige i kjøtt og blod snart bør forstå at makten på jord ligger hos menneskene og ikke dyrene å slett ikke the Beast of the revolusjon. Om vi ikke greier å avsløre masse slagt av Norges eldre og syke i nyere tid så vil de forts, se på hvor høy levealderen i Norge var på 2000 tallet det lå 2,5 år på begge kjønn foran Japan på neste plass.
    Nå ligger Japan på første plass og vi ligger under gjennomsnittet i Europa. Saken er at vårt helsesystem ble gitt til David Rockefeller i den urolige tiden før 2 ww i 1938 av kong Håkon. Ta den undersøkelsen selv å se på glasset med slangen på det som er Norsk helse sin logo. Alle vaksiner vi har fått har gjort oss sterile det er ikke klimaendringer men giften i disse syke vaksinene som har gjort at vi ikke lenger greie prordusere barn. Våre kropper greier best selv de utfordringene den får å ett virus vil aldri komme tilbake slik vi vet barnesykdommer ikke gjør. Jeg kunne skrevet i det uendelige, men jeg er på Fb be om vennskap så vil du forstå at vi er så lurt av løgn fra folk som vil kvitte seg med menneskeheten

    1. Jeg har søkt å advare, men det preller av som vatn på gåsa. Nå, sist fredag (kjente sterkt på uro, man kjenner gjerne på seg, iblant instinktivt når fare truer) – valgte mitt eneste barn, truffet av advarsler via Schibsted-medier (nrk er verst forøvrig) å stole på myndighetenes forræderi overfor oss alle. Sentralt står propagandaen om hvor farlig Covid 19 er, samt ordren gitt de samme myndigheter om IKKE å vise til suverene, billige medisiner som eks. HCQ – en malaria-medisin som tidligere kunne kjøpes over disk uten problemer. Tatt tidlig har den vist seg succéfull, nå er den bannlyst og ledd, ja som du sier i myrderiene (min betegnelse) som pågår.

      Takk til blogginnehaver for betimelig reaksjon. Hva jeg opplever nå er rent grusomt – gråter dagen lang, det kan bare karakteriseres som sorg. Implikasjonene med alle bivirkningene dette bio-krigsvåpenet som vaksinene utgjør er formidable og vil treffe oss alle nære. Det er ingen hjelp i å konstatere at man søkte advare, som jeg ser det. Propagandaen lyktes. Hva min vaksinerte sønn peker på nå, er det faktum at ikke en eneste politiker sentralt og ellers, påpeker risikoene med dette våpenet myndighetene omfavner.

      Minner om Nürnberg 2, rettsprosessen som innledes 3. juli d.å. med støtte av 1000 jurister og 10.000 leger bak. Det er mektige krefter som står bak og utgjør dette helvete på jord, så det spørs om muligheter til å oppnå straffeforfølgelse.

      En mulig påvirkningskamp gjenstår for meg – det gjelder “skudd” nr. 2 om knappe 2 måneder.

      1. De vil gå etter mine og. Så takk for at du tar kampen for mine barnebarn. Det gjør deg en helt, for min del.

  3. Hege Marita Skogås

    Fantastisk!! Flere burde gjøre dette!
    Hege, 45 år, 4-barnsmor og stolt sykepleier

  4. Bravo, Heiko. Det fryder meg og Kiri å se at du fortsetter å sette spor etter deg… Gode spor! Fortsett det gode arbeidet du gjør for menneskeheten!

      1. Takk Heiko. ..synd mine barn bare ser på meg som en konspiratorisk gammel tufs. ….tross mine advarsler har de tatt “vaksinen”. Jeg er antakelig ikke den eneste som har opplevd det. …
        Torkel

  5. anders pedersen

    Dr Madsen er en morder. Vaksinen er ikke en gang en vaksine men et biovåpen for massedrap på uskyldige mennesker for å oppfylle Sionistenes Agenda21-2030 hvor verdens befolkning skal reduseres med milliarder.

  6. I det korrupte Norge er det dessverre stor fare for at anmeldelsen blir feid under teppet og ignorert. Men tiltaket er fantastisk prisverdig og ikke noe hadde været bedre enn om det ble fulgt opp. Madsen fortjener livsvarig fengsel i isolat.

    1. Dessverre hjalp innsatsen min ikke for å forhindre, at min yngste, Tobias Santelmann, stolt forteller at han har blitt kvaksinert! SÅ TRIST!!!

  7. Takk av hele mitt hjerte Heiko, for at du tar denne belastningen og viktige jobben på vegne av svært mange av oss “usynlige”. Det er slik nå, for oss som sitter på hjemmekontor, at “utskammingen” og stigmatiseringen er i full gang på hvert eneste teamsmøte der snakken går om sommerferieplaner og “hvor langt i vaksineprosessen” man er kommet; “Det er jo bare et lite stikk, så kan man reise igjen….”.

  8. Tilbakeping: Circus Corona 18 - DocHeiko.eu

  9. Takknemlig for din vågale og utrettelige innsats, samt berikende samarbeid det siste året ift den såkalte pandemien.
    At du som erfaren lege ivaretar din hippokratiske ed 💖 Sågar pro bono. Fantastisk 🍀
    Til orientering så er Steinar Madsen inkludert i den midlertidige forføyningen som ble levert i Oslo denne uken.
    For de av dere som vil støtte og signere, så er det link her med mer dok. og oppropsliste her:

    https://www.facebook.com/2077745179139255/posts/2995539780693119/?d=n

    På forhånd takk 💖

  10. Tilbakeping: Oppdatering anmeldelse og MF (nye brev levert) - DocHeiko.eu

  11. Tilbakeping: Oppdatering vedr. politianmeldelse av Steinar Madsen og Midlertidig forføyning. – Covid-19 Fakta

  12. Takk for at du kjemper den gode kamp!

    Vil anbefale alle å se advokat Reiner Fullmich og andre advokaters kamp for å få fram sannheten bak hvem som virkelig styrer verden, og hva som skjer I forbindelse med koronapandrmien og kvaksinene.
    Dette er en Grand Jury sak uten like. ALLE bør se dette. Ekte advokater, ekte vitner og ekte dommer. (På engelsk og tysk)
    https://www.grand-jury.net/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *