Videopresentasjon på Norsk – Opprop om hjelp

Stikkord for presentasjonen:

Steinar Madsen stoppet bruk av medisiner

5g stråling og omikron

Norsk rettssystem, anmeldelse.

Dødsfall fra såkalt “covid-vaksine”.

Bekreftelse på anmeldt forhold med Saksnummer 15644412

Anmeldelse for tyveriforsøk av vaksine – sak henlagt.

“Vaksine” godkjent for barn ned til 5 år.

5% av “Vakisinene”, noen batcher er ekstra farlige og står for 90% av alle bivirkninger og dødsfall.

Ny videopresentasjon på Norsk, 20.01.2022:

https://www.howbad.info – her kan man blant annet sjekke batch-nummer om man har fått en ekstra farlig “vaksine”.

Politi i UK har startet etterforskning med saksnummer 6029679/21.

Økonomisk tap, fysisk eller psykisk skade fra testing, vaksiner eller annet covid relatert bør rapporteres til både politi i Norge med saksnummer 15644412 og til politi i UK med saksnummer 6029679/21.

“Vaksisne produsenter” er ikke immune mot saksøking slik mange antar og kan også saksøkes fordi de ikke har:

1. Oppgitt alle potensielle bivirkninger

2. Oppgitt alle ingredienser

3. Presentert ny sikkerhetsstudie hvert 2. år.

4. Utgi en gyldig register for bivirkninger gjennom “Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). (I norge: legemiddelverket, melde.no.)

Bevis at ca 5% av batcher med “vaksiner” er mye mer skadelig enn de fleste andre, samt at dette, matematisk, ikke kan være tilfeldig, da de skadelige batchene opptrer veldig systematisk.

PROOF of Intentional Premeditated Murder: DEPLOYMENT OF TOXIC VAX BATCHES

Video på engelsk, fremgangsmåte for å få hjelp av politiet til stop av “vaksinering”:

2. Video på engelsk, “Notice of liability” som kan levers til alle som injiserer eller tillater “vaksinering”:

Dokumentet hun bruker kan lasted ned her:

Kilde: https://www.newworldalliance.co.uk/notice-of-liability-for-mrna-vaccinations/

7 hendelser på “Videopresentasjon på Norsk – Opprop om hjelp”

  1. Tusen takk, Stian, for den fantastiske hjelpen til å spre mine tanker. Siden jeg igjen sitter i FB-fengsel, ville jeg har eksplodert med det jeg vet, uten å få det ut kjapt! –
    Som en tilleggsinformasjon, som jeg fikk i natt, men som ikke er verifisert enda:
    I natt fikk jeg ny info etter drapet på Dr. MIMMO BISCARDI og Presidenten av det Europeiske Parlament, DAVID SASSOLI, siste uken. Mimmo hadde fått oppdrag av David om å undersøke opphavet av «Omikron», som i følge Spanske myndigheter, skulle starte den 24.12.21! Drapene skjedde dagen før Europa Parlamentet skulle bli informert om Mimmos funn.
    Nå lekket det ut informasjon om at Mimmo hadde funnet ut at denne Omikron-varianten ikke var et patogen, men millimeterbølger fra 5-G master som skruer opp intensiteten 10-15 x over lovlig styrke, når ingen bruker internett, men sover, kl. 2-4
    Når du har blitt vaksinert med grafenhydroksid (GHO), som danner skala-bølge-antenner, reagerer cellene i kroppen ved beståling med disse millimeterbølger og fører til kvalme og diaré, etterfulgt av feber, synsproblemer, hodepine, desorientering og hukommelsestap. Man hoster fordi kroppen prøver å kvitte seg med GHO også via lungene. Også derfor hjelper det med N-Acetylcystein (NAC), som er slimløsende og stimulerer dannelsen av avgiftningsstoffet Glutathion, som blokkeres av GHO.
    • Slå av rutere og andre enheter, bruk kobberkluter eller fest dem med aluminiumsfolie eller Faraday kluter, eller andre beskyttende hatter/skjerv, klær.
    • Slå av «5G» på mobiltelefonen.
    • Dusj ofte.
    • Ikke ta paracetamol da det er en antagonist av glutathione som bryter ned GHO.
    • Ta melatonin om kvelden fordi det kan beskytte mot stråling.
    • Ta sink og vitamin C, D3 og E.
    • Ta flytende , micronized Zeolite av typen Clinoptilolite, som http://www.PBE4health.eu
    De kvaksinerte tåler dårlig aerobe aktiviteter. Spesielt etter en booster. Ved økningen av pulsen vil mer GHO transporteres til hjerte og hjernen, hvor det også kan føre til bioelektriske forstyrrelser. – Derfor ser vi så mange idrettsutøvere falle sammen på TV.

    OBS! Dette tikket nettopp inn: På norske sykehus behandles kvaksinerte med IVERMECTIN, mens de u-kvaksa får ingen behandling, bortsett fra surstoff og respirator og eventuelt livsfarlig Remdesivir.
    Hvis noen kan bekrefte dette, ta kontakt med meg eller http://www.lovoghelse.no . Det vil være nok for å få politiet til å foreta arrestasjoner.

  2. Hei igjen! Ville bare si som mange ganga dør at eg e Så Takknemlig fordi eg fann dåkk her❤️🙏❤️❤️🙏🙏 Eg har vært våken siden lenge før (Cirkus) Corona kom, og det har vært en prøvelse, for å si det mildt. . Så Bare så dåkk vet det, Tusen Tusen takk for at dåkk fins, alle som e her inne❤️❤️❤️🙏🙏🙏🥰🥰🥰

  3. Reidun Carstens

    Viktig info du har skrevet Heiko. Tusen takk.

    Særdeles alvorlig er det siste om at syke injiserte Covid-19 pasienter mottar Ivermectin, mens de ikke-injiserte ikke mottar riktig hjelp.
    Det skulle ikke forundre meg.

    Norsk Helseinformatikk AS (Norwegian Health Informatics AS) skriver på sine sider :
    ” Blant alvorlig syke og hospitaliserte pasienter brukes ulike medisiner som dexametason (kortikosteroid), tocilizumab (monoklonalt antistoff), remdesivir. ”
    Terje Johannessen, professor dr. med – publisert 23.11.2021 i NHI

    I samme artikkel henvises også til Satens Legmiddelverk ; ” Følgende legemidler er godkjent av EMA til behandling av covid-19: remdesivir, casirivimab/imdevimab og regdanvimab. ”
    https://nhi.no/for-helsepersonell/fra-vitenskapen/legemidler-mot-covid-19-sykdom/

    Hva skjer med pasienter som får Remdesivir ? Jo det kan man få forklaring på her :
    https://www.bitchute.com/video/IC2LQQpieYl6/ : Dr. Bryan Ardis

    Hvor mye visste og vet norske helsemyndigheter ?!
    Når man får vite mer og mer i ettertid og folk begynner å snakke, finner jeg det usannsynlig at norske helsemyndigheter ikke kjente til behandlingsprotokoller som kunne ha reddet mange liv i Norge også.
    Man vet at leger ved sykehus i Florida allerede i mars 2020 behandlet pasienter med HCQ og Zink. Dette var i utgangspunktet nok til å stanse utvikling av sykdommen Covid-19. Dette så og si uten innleggelser på sykehus.
    Pasientene ble friske og de fikk tydeligvis tidlig behandling.

    Men, så kom den nå beryktede Fauci på banen med sine egne ” vidunderkurer ” mot Covid-19 som resulterte i katastrofer. Han inkluderte Remdesivir som det som skulle benyttes………..med fatale resultater. Statens Legemiddelverk i Norge v/ Steinar Madsen fulgte opp med anbefalingene til Fauci.
    WHO anbefalte også i sin tid å benytte Remdesivir.

    Når man står midt oppe i en ” pandemi ” ( plandemi ) er det vel naturlig at leger og sykehus utveksler informasjon i rekordfart.
    I Norge la sjefen i Statens Legemiddelverk- Steinar Madsen – ned restriksjoner på bruk av HCQ ( Plaquenil ). Det samme med legemiddelet Prednisolon.

    Stemmer dette med god legepraksis der man skal redde liv og helse ? NEI !!

    Stemmer det med god legepraksis at Steinar Madsen fraråder bruk av Plaquenil og Ivermectin ? NEI !!
    Hva Madsen driver på med om dagene aner jeg ikke, men han kan umulig være særlig oppdatert.

    Etter å ha fulgt denne plandemien med argusøyne siden mars 2020 er jeg 100% sikker på at med tidlig og ikke minst riktig behandling ville mange liv vært reddet både i Norge og resten av verden.
    MD Vladimir Zelenkos protokoll var kjent allerede før denne plandemien. Etter utbruddene av Covid-19 har han videreutviklet kombinasjonene til det maksimalt beste for pasientene.

    Her I Norge skal vi være utrolig takknemlig for alle som står på for å få ut fakta. Det i seg selv er ikke enkelt da sensuren både i media, på Facebook og andre sosiale plattformer har en sensur uten sidestykke. Man skulle tro at målet må være å redde liv, ikke ta liv.

    Takk til alle som bidrar ❤️ uansett om det er i det små eller i det store : Sannheten vil alltid vinne til slutt.
    https://www.naturalnews.com/2022-01-21-zelenko-protocol-intravenous-vitamin-c-and-d-covid19-deaths.html#

  4. Tilbakeping: Circus Corona 28 - DocHeiko.eu

  5. Tilbakeping: #kvaksineaksjonen - DocHeiko.eu

  6. https://www.bitchute.com/video/DtcPDAR0rlEg/

    Nå baller det på seg. Så nettopp denne videoen på bitchute. I Norge blir nå flere og flere smittet. Iflg MSM. Dette forstås ved at de vaksinerte har fått et ødelagt immunforsvar. Hva som feiler dem egentlig sier MSM ikke noe om. Såpass er vi klar over. Hva legen i denne filmen uttaler er i tråd med hva vi vet og det er at eks vis kreft er noe vi alle er potensielt utsatt for å få. Under omstendigheter som også kan sjekkes. Selv var jeg en av dem. Ergo forstår jeg det sånn at «kreften» bl a nå trigges til å aktiviseres fordi «vaksinen» har bidratt til det. Og da ligger de vaksinerte svært dårlig an. Ser forøvrig frem til at denne påstanden kan verifiseres.

    1. Jeg hørte at femge nettet skrues opp for å utløse mer “omikron” bland de spika (via kvakser, transmitting eller chem-trails). For mottiltak, les min post om hvorfor jeg ikke ble med på demoen i Oslo den 22/1.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *