Circus Corona 28

Tiden er inne for å handle.

Derfor skriver jeg i dag først for alle dere, som er allerede våken og vil vite hva som må gjøres og senere legger jeg inn lenker/referanser som kan brukes til å vekke folk.

Fikk nettopp flere meldinger fra våkent helsepersonale på jobb: «Er det noe med sprøytene de setter nå? En plutselig død 32 åring etter første dose (masse blodpropper) og slag hos en annen mann etter booster (vet ikke helt alder men ikke gammel). Skjedde nettopp. 35 åring sovnet inn forrige helg …».

«Antall ambulansefly passeringer (landinger / take-off) har gått drastisk opp her på Leknes. Naboen følger med og teller antall passeringer. Det har vært økende.»

«Her i bygda døde minst 6 friske mennesker på en uke, få dager etter kvaksen, mens avisen ikke vil skrive om det.»

I dag skulle det være min rettssak på Tinghuset kl.9, fordi jeg hadde prøvd å ta min kvaksine ut i hånda, istedenfor i armen. Forsøket på å få analysert min kvaksine på et laboratorium var så alvorlig at flere fra kvakse-senteret hoppet på meg. Hva var de redde for??? Jeg hadde gledet meg til å kunne levere flere kasser med bevis på at det foregår massemord med myndighetenes velsignelse. Og professor Dolores Cahill ville komme som mitt vitne. «Melding fra Stevneavsnittet Oslo politidistrikt.
Sak 15517764 mot SANTELMANN berammet 25.01.22 er avlyst».

Mine mange forsøk på å stanse disse drap ble blokkert av retten og politiet gang på gang. Nå, endelig, fikk jeg et saksnummer (15644412) på mitt 3. forsøk på å anmelde Steinhard Madsen for overlagt drap.  Men han er fremdeles ikke arrestert. Mitt 1. forsøk i juni, på å begjære midlertidig stop på alle kvaksiner til det er blitt avgjort om de er ufarlig, ble avvist p.g.a. for lite penger på min konto og fordi jeg anmeldte dette «på vegne av mange bekymrede borgere», uten å gi retten navn og adressene til alle disse som var bekymret Denne gangen engasjerte jeg Erlend Efskind og startet en Spleis til mitt 2. forsøk. Det ser ut til å fungere, MEN det kan ta fremdeles 1-3 uker før denne saken blir behandlet. Og det dør friske mennesker hver dag av disse biovåpen. Selv hvis det er bare 2 hver dag, kan jeg ikke gå og sove om natten, uten å ha prøvd alt i min makt til å forhindre det. Det burde være alle menneskes fordømte plikt, etisk og moralsk, til å gripe inn og forhindre skader og dødsfall, når ikke politiet gjør sin plikt og beskytter oss borgere. Og mediene er fremdeles forsiktig i sine meldinger:

Over 50.000 meldinger om mulige vaksinebivirkninger i Norge – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Statens legemiddelverk har fått 52000 meldinger om mistenkte bivirkninger fra koronavaksinen. Bare rundt halvparten er gjennomgått. https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/over-50000-meldinger-om-mulige-vaksinebivirkninger.w9Gdc19eV?utm_source=share-btn

I mange land har borgerne tatt affære (se nederst) og på torsdag og fredag skal vi her i Norge følge etter. – TV2 skal prøve å dekke noen av aksjonene! Og vi burde også varsle NRK og Alternativ Media-TV lokalt. Etter samtaler med jurister og politi i UK og Australia, foreslår jeg følgende:

  1. samle noe våkne «truth seekers», med minst en kvinne og helst en helsearbeider,
  2. kartlegg kvaksine-sentre og legekontorer som kvakser i nærheten,
  3. print ut mitt skriv «Innsamling på bevis om planlagt forbrytelse mot menneskeheten».
  4. møt opp foran avtalt sted (legekontor eller kvaksesenter),
  5. ring 112 og meld i fra at dere har lokalisert et sted med livsfarlige substanser, som må sikres øyeblikkelig. Angi adressen og si at dere vil vente 5 minutter, før dere sikrer bevisene selv,
  6. presenter skrivet med saksnumrene til senteret og vær veldig høflig, IKKE BRUK VOLD!!! Film alt og forlang utlevering av alle kvaksiner, som dere så overleverer til nærmeste politikontor med henvisning til saksnumrene.
  7. Legg ut videoene på FB eller Telegram grupper.
  8. Sjekk mer her https://americasfrontlinedoctors.org/citizen-corps/


Se her min siste video på norsk: https://docheiko.eu/?p=24799


For dem som ikke tør å gå til å samle inn biovåpen, kalt «vaksiner», bruk alternativ 2, før helgen:

  1. Forfatt en anmeldelse fra deg selv, med adresse og personnummer til ukjent, eller lærer, rektor, arbeidsgiver, det gjelder, for å ha forårsaket psykisk, fysisk eller økonomisk skade ved de såkalte korona-tiltak og lever anmeldelsen til politiet med henvisning til skadenumrene og si at dere vil tilføye flere bevis til denne internasjonale kriminal-investigeringen i inn- og utlandet.
  2. Skaden kan være bivirkninger på kvaksiner eller tester, påtvunget testing, utpressing fra skole eller arbeidsgiver til å la seg teste, kvakse, eller bruke ansiktsmaske for å «få lov» til å beholde skoleplass eller jobb, økonomisk tap av inntekter for avlyste arrangementer, stengt butikk, avlyste reiser, forbud mot å ta imot kunder/gjester som vanlig, mobbing, osv.
  3. Krev skadeserstatning fra dem som har forårsaket deres skade og, dere som har tatt noen kvakser, forlang å få utlevert batch-numrene, så dere kan sjekke på www.howbad.info, (en database fra hackere med info fra de kriminelle kvakse-produsenter) om dere har fått en spesielt farlig utgave og kreve erstatning på www.npe.no.

Også i Australia skjer det endelig positive ting: https://cledownloads.s3.us-east-1.amazonaws.com/003%20Charge-sheet-for-Australian-parliament.pdf

VI MÅ STOPPE DETTE FOLKEMORDET NÅ!!

Ferske tall fra USA: 300% flere spontanaborter, 300% flere kreft tilfeller, 1000% flere nevrologiske skader, spesielt ille bland piloter. Alle flyselskap som tillater kvaksinerte piloter til å fly, forbryter seg mot sine egne regler, som sier at «ingen får lov til å styre et fly, som har tatt en medisin/vaksine som har vært autorisert i mindre enn 2-5 år».

Et WestJet-fly ble tvunget til å returnere til Calgary på mandag på grunn av en medisinsk nødsituasjon som involverte piloten. – WestJets president og administrerende direktør Ed Sims sparket hundrevis av ansatte i forrige uke for ikke å ha fulgt hans krav om å delta i et svært farlig medisinsk eksperiment, og etterlot bare injiserte piloter og flyvertinner for å betjene flyvningene sine. https://calgaryherald.com/news/local-news/westjet-flight-diverted-back-to-calgary-after-pilot-passes-out

Ex-vice president fra Pfizer, Michael Yeadon, måtte rømme fra UK etter dette:

Dr. Michael Yeadon – The harm caused by Covid vaccines is strategy! 17-Jan-2022

Pfizer utpresser land som vil ha deres «vaksine»: https://www.facebook.com/WIONews/videos/484611205867063

Finnes det virkelig noen som stoler på Pfizer, som driver forretningen i Al Capone stil? https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/kan-vi-stole-pa-pfizer-og-vaksinen-deres/o/5-95-184008

Bare en Pfizer dose årlig? https://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/pfizer-onsker-arlig-vaksine-framfor-pafylling/s/12-95-3424235300?fbclid=IwAR3neQj5ywuCyS4OQnTSEpA4tUUv4t4Iltt5W-Fw3avpKVMUw_qZud6VxSE  Der er ingen vaksine som må gjentas minst en gang hvert år. Men det er «nødvendig» med disse biovåpen fordi GHO-antennene har ikke så lang levetid enda.

Israel, som bare bruker Pfizers skudd (shots) er et av de mest vaksinerte landene i verden og setter ny COVID-19-rekord:

Den enkle formelen: Jo mer vi vaksinerer jo mer covid får vi … når vil de lære?

https://www.theepochtimes.com/israel-one-of-most-vaccinated-countries-in-the-world-sets-new-covid-19-case-record_4229781.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-01-22-3&utm_medium=email&est=cKFfdfdQLUzJVlurScRsCDNlCJcRKPu7jcRspzmohxYveXkuMsWgrF%2BN2QuG

Det israelske helsedepartementet kunngjorde denne uken at mer enn 72.000 mennesker testet positivt for CCP-viruset (Det kinesiske kommunistpartiet), den største økningen i infeksjoner siden starten av pandemien.

Her en fin oversikt fra Dr. David Martin på de fleste kapitler i denne skandalen, bitt for bitt: https://timetofreeamerica.com/Martin/


Om økte lungeskader og oppblussing av stabil sykdom. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35065256/

Mimmo hadde fått oppdrag av David om å undersøke opphavet av «Omikron», som ifølge spanske myndigheter, skulle starte den 24.12.21! Drapene skjedde dagen før Europa Parlamentet skulle bli informert om Mimmos funn: https://comedonchisciotte.org/morto-mimmo-biscardi-trovato-a-casa-senza-vita-il-ricercatore-campano/


Nå lekket det ut informasjon om at Mimmo hadde funnet ut at denne Omikron-varianten ikke var et patogen, men millimeterbølger fra 5-G master som skruer opp intensiteten 10-15 x over lovlig styrke, når ingen bruker internett, men sover, kl. 2-4
Når du har blitt vaksinert med grafen hydroksid (GHO), som danner skala-bølge-antenner, reagerer cellene i kroppen ved bestråling med disse millimeterbølger og fører til kvalme og diaré, etterfulgt av feber, synsproblemer, hodepine, desorientering og hukommelsestap. Man hoster fordi kroppen prøver å kvitte seg med GHO også via lungene. Også derfor hjelper det med N-Acetylcystein (NAC), som er slimløsende og stimulerer dannelsen av avgiftningsstoffet Glutathion, som blokkeres av GHO.
• Slå av rutere og andre enheter, bruk kobberkluter eller fest dem med aluminiumsfolie eller Faraday kluter, eller andre beskyttende hatter/skjerv, klær.
• Slå av «5G» på mobiltelefonen.
• Dusj ofte.
• Ikke ta paracetamol da det er en antagonist av glutathione som bryter ned GHO.
• Ta melatonin om kvelden fordi det kan beskytte mot stråling.
• Ta sink og vitamin C, D3 og E.
• Ta flytende , micronized Zeolite av typen Clinoptilolite, som http://www.PBE4health.eu
De kvaksinerte tåler dårlig aerobe aktiviteter. Spesielt etter en booster. Ved økningen av pulsen vil mer GHO transporteres til hjerte og hjernen, hvor det også kan føre til bioelektriske forstyrrelser. – Derfor ser vi så mange idrettsutøvere falle sammen på TV.

Etter at jeg postet dette, fikk jeg flere kommentarer, som:» Jeg slet plutselig med, at kroppen min vibrerte om natten. Jeg våknet av det, måtte legge meg på sofaen og da sov jeg greit. Tok EMF meteren min med i senga med lydalarmen på, når den går over 40v/m “skadelig” piper den. Og da fant jeg ut dette. Skal sies at soverommet mitt er vendt nord/vest, stue sør/øst. 600m nord for mitt soverom er 5g mast. Men virker mere som det kommer fra mitt eget el anlegg. Dette begynte etter hva jeg tror var en kovid infeksjon vinter 2020».

«Sjekk innendørs om natten. Jeg har målt i mitt eget hus, at om natten 0300 -0530 ca. “spiker” EMF måleren min i pulser. Det virker som at det kommer fra mitt eget ledningsnett i huset. Ca. ned til 1m fra downlights, hvor jeg ikke har dobbelt brytende lysbrytere, altså bare den ene fasen brytes når jeg slår av lyset. Har slått av sikringen for å sove om natten og da forsvinner det i det rommet. Har ikke den nye strømmåleren.»

Til alle leger som anbefaler gravide om å ta kvaksiner:  Laboratorietester viser risiko ved bruk av CRISPR-genredigering på embryoer

Et laboratorieeksperiment som tar sikte på å fikse defekt DNA i menneskelige embryoer, viser hva som kan gå galt med denne typen genredigering og hvorfor ledende forskere sier det er for utrygt å prøve.  Fra 29. oktober 2020

Lab tests show risks of using CRISPR gene editing on embryos

Forslag fra noen som har fått nok av Dr. Fraudci og andre:

Men jeg personlig er fremdeles pasifist og mot dødsstraff. Finner det bedre at politikerne (spesielt de såkalt «grønne»), får gå av og til ut av fengselet, utstyrt med fotlenker, for å samle opp alle masker som forurenser byer og havet.

Hvorfor alle de mange mutasjoner?

https://www.cuimc.columbia.edu/news/crispr-gene-editing-can-cause-hundreds-unintended-mutations

Et spennende foredrag om at fremtidens krig foregår i hjernen: https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s . Allerede brukt i Iran krigen.

FIFA mistet flere fotballere i desember 2021 enn de siste 12 år til sammen:

Men det skjer ikke bare for at de rike kan tjene mer penger (dessverre)

Verdens ti rikeste menn doblet sine formuer under pandemien, mens inntektene til 99 prosent falt

Det er nesten til å le av: Oppfinneren av Ivermectin, som fikk Nobelprisen for det, ble sensurert av YT

Og oppfinneren av mRNA teknologien, Dr. Robert Malone, skrev: «La oss bli seriøse. Begrepet “nasjonsstat” blir stadig mer foreldet, da det sakte avsløres at World Economic Forum har trent og plassert (https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/ ) et bredt spekter av “manchuriske kandidater” (https://www.rottentomatoes.com/m/1013227-manchurian_candidate )”i lederstillinger på tvers av vestlige politiske organisasjoner og globalistiske selskaper. Sitere fra denne strålende syntesen (https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/ ) av Michael Lord.

Vår favoritt mann, Klaus “eie ingenting være lykkelig” Schwab Rothschild har kommet ut på vegne av WEF, for å kunngjøre behovet for hjerneimplantater i alle vestlige borgere!

Konspirasjonsteoretikere har rett igjen!  https://t.me/GoldenManOfSol/62

♦️SAKSNR: 6029679/21♦️ for den kriminelle etterforskningen fra Metropolitan Police i London:

Dette er en ny oppdatering på etterforskningen i Storbritannia.

Vanlige mennesker prøver å stoppe vaksineringen og beslaglegge vaksinen som bevis. De er rolige og høflige. Og forklarer situasjonen til politiet.

Dette må vi få til i Norge før helgen!

Saken har fått en egen telegram kanal (https://t.me/publicannouncement602967921 ), der vi kan opplaste våre videoer fra aksjonenene i Norge.

Videoene er fra forskjellige borgere, som gjør politiet oppmerksom på det.

Bevismateriale de refererer til er:

Over tusen vitenskapelige studier beviser at COVID-19-vaksinene er farlige, og alle de som presser denne agendaen begår forbrytelsen om grov uredelighet i det offentlige kontor: (http://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/)

Lydopptak fra Hammersmith police station som bekrefter etterforskning (https://policescotlandangels.org/?p=979 ).

Selve anmeldelsen til ICC (https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf )

Advarsel til Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (https://pjhlaw.co.uk/wp-content/uploads/2021/12/letterMHRA.pdf), som tilsvarer Legemiddelverket v/Steinhard Madsen.

Great Barrington Declaration (https://gbdeclaration.org/ ) – som er signert av 15.700 Helsepersonell.

World Council for Health Declaration (https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/ )

Andre kilder:

TheWhiteRose (https://thewhiterose.uk/criminal-investigation-against-covid-vaccine-enforcement/ )

WorldFreedomAlliance (https://worldfreedomalliance.org/au/news/uk-police-launch-major-investigation-into-mrna-covid%E2%80%9019-vaccine%E2%80%90related-corporate-crimes-and-threats-to-public-health )

Kos dere med Reiner Füllmich: http://www.doctorofmetaphysics.com/2022/01/25/it-is-always-darkest-before-dawn-dr-reiner-fuellmich-speaking-at-the-childrens-health-defense-press-conference-brussels-23rd-january-2022/

Tiden er inne til å brøle!

Regner med dere på torsdag og fredag!

Heiko Santelmann, lege, far og bestefar                                                                            Oslo, den 25.1.22



Dette er en ny oppdatering på etterforskningen i Storbritannia.
Vanlige mennesker prøver å stoppe vaksineringen og beslaglegge vaksinen som bevis. De er rolige og høflige. Og forklarer situasjonen til politiet.

Dette må vi få til i Norge i løpet av året.

Saken har fått en egen telegram kanal (https://t.me/publicannouncement602967921)

De 3 første bilder er brevet til politistasjonene.
Videoene er fra forskjellige som gjør politet oppmerksom på det.
De leser fra dette brev.

Bevismateriale de refererer til er:
Covid-19 Bevismateriale (http://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/)

Lydopptak fra Hammersmith police station som bekrefter etterforskning (https://policescotlandangels.org/?p=979).

Selve anmeldelsen til ICC (https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf)

Advarsel til Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (https://pjhlaw.co.uk/wp-content/uploads/2021/12/letterMHRA.pdf)

Great Barrington Declaration (https://gbdeclaration.org/) – som er signert av 15.700 Helsepersonell.

World Council for Health Declaration (https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/)

Andre kilder:
TheWhiteRose (https://thewhiterose.uk/criminal-investigation-against-covid-vaccine-enforcement/)
WorldFreedomAlliance (https://worldfreedomalliance.org/au/news/uk-police-launch-major-investigation-into-mrna-covid%E2%80%9019-vaccine%E2%80%90related-corporate-crimes-and-threats-to-public-health)

6 hendelser på “Circus Corona 28”

  1. Vedr. opprop til stor aksjon i hele Norge i dag, torsdag, den 27/1: https://docheiko.eu/?p=24806
    Takk for interessen om å komme til meg. Men der er nok som samles rund meg med TV2 i dag. Viktig at det skjer mange forskjellige plasser over hele Norge. Film selv og last opp på FB eller Telegramgrupper. Ikke glem Dr. Dropp inn, som tjener en formue med å forgifte pasienter. Kartlegg alle steder der du bor, som setter skudd og fortsett hver dag, til vi har stoppet massedrapene i Norge. Viktig at alle registrerer batchnumrene som brukes på hvilken bydel. I USA fant man ut at de verste går til fattige og republikanere. Sjekk numrene på http://www.howbad.info Vær modig, men fredelig, uten vold. Nå kan dere virkelig redde mange liv. Jeg er helt sikkert på at disse reaksjoner vil redde flere liv enn deres gaver til det Røde Kors eller flere andre NGOs. Nå er tiden inne for å legge bort strikketøyet og komme seg ut til å samle inn mordvåpen. Gud er med oss!

  2. Viktig info fra polisen i UK: Her skal derer sende informasjon om ders anmeldelse med bevis og Norsk saksnummer:

    New post on Ariyana Love

    METROPOLITAN POLICE INVESTIGATION GENOCIDE – CALL TO ACTION
    by Dr. Ariyana Love

    IMPORTANT! – Metropolitan Police criminal investigation #6029679/21
    Dear friends and colleagues around the world:
    On Monday 20 December 2021, a criminal complaint was formally lodged with the Metropolitan Police (London and Greater London) at Hammersmith Police Station, London.
    The complaint was made by Philip Hyland, a lawyer from PJH law, Lois Bayliss, a lawyer from Broad Yorkshire Law, Dr Samuel White, a medical doctor, and Mark Sexton, a former police officer.
    Allegations of the crimes of Gross Negligence Manslaughter and Misconduct in Public Office were made against Dr June Raine, a medical doctor and Chief Executive of the Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), and against Charlie Massey, Chief Executive and Registrar of the General Medical Council (GMC).
    Allegations of serious criminality were also made against United Kingdom (UK) government ministers, civil servants and media chief executives.
    The Metropolitan Police accepted the allegations and provided a crime reference number, thereby triggering a live criminal investigation.
    It is now incumbent on the Metropolitan Police (the police force which covers London and Greater London) to carry out a full and competent investigation into the aforesaid allegations of serious criminality.
    This is an opportunity for all of you to support the UK Police in their criminal investigation. We need you to add your details to the crime report in order for the Police to make contact with you in due course to assist in their investigation. It is our understanding that, at the appropriate time, you will be able to request “victim of crime” status and/or “witness protection”. It is also our understanding that you will be able to request to be interviewed in person at your home or office.
    We appreciate that many of you reside outside the UK.
    However, please do not underestimate the importance of any evidence which you possess, regardless of the country in which you live. There is compelling evidence of international systemic serious criminality, so your evidence may be more important than you think.
    Such is the importance of this criminal investigation that we ask that you to do the following without delay:
    EMAIL THE FOLLOWING FOUR POLICE OFFICERS:
    Hammersmith Police Station
    1. Detective Inspector Trevor Struthers, Criminal Investigation Department (CID)
    Email: Trevor.Struthers@met.police.uk
    2. Detective Sergeant Oliver Mallett, Criminal Investigation Department
    Email: Oliver.Mallett@met.police,uk
    3. Detective Constable Tobias Hussey, Criminal Investigation Department
    Email: Tobias.Hussey@met.police.uk
    4. Police Constable Irvine
    Email: p259888@met.police.uk
    ——————————————————————–
    PLEASE STATE:
    “Dear Sirs,
    FOR THE URGENT ATTENTION OF:
    Detective Inspector Trevor Struthers, Detective Sergeant Oliver Mallett, Detective Constable Tobias Hussey, Police Constable Irvine,
    I am aware that a criminal complaint has been made, crime reference number 6029679/21.
    I have been asked by the original informants to provide my details to the investigating team and I request that that team is made aware of my details as soon as possible.
    My name is….(full name, including title).
    My profession/occupation is…..(doctor, lawyer, scientist, care home worker, mother, housewife, postman, plumber, student, unemployed).
    I am based in…(country).
    My email address is…
    My telephone number is…
    I have evidence to support the allegations which have been made and I am prepared to assist the Metropolitan Police with their criminal investigation.
    I am aware that an application has been made to the International Criminal Court (ICC) in The Hague on behalf of the United Kingdom. That application has been acknowledged by the ICC and the reference number OTP-CR-473/21 has been assigned. I will offer my assistance to the ICC investigation in due course.
    Within my capacity, and from the evidence I possess, I urge that the Covid-19 gene-based vaccines be stopped immediately by the Police, due to the huge amount of death, injury and harm which they are causing, not just in the United Kingdom but worldwide.
    Yours faithfully,
    your name”
    ———————————————————————-
    As you will appreciate, this is the most important breakthrough so far anywhere in the world. It constitutes an unmissable opportunity to put an end to the tyranny to which we have all been subjected, not just in the UK but worldwide.
    If you have any questions, please email Mark Sexton at mark.sexton@hotmail.co.uk and/or Stephen Frost at stephen.frost@btinternet.com, putting IMPORTANT – criminal investigation in the subject line if possible.
    Kind regards,
    Stephen Frost and Mark Sexton
    January 24, 2022 at 12:22 pm | Tags: #6029679/21, call to action, Charlie Massey, COVID-19, criminal investigation, Dr. June Raine, Dr. samuel White, genocide, GMC, gross negligence manslaughter, Hammersmith Piolice Station, ICC, lawyer, Lois Bayliss, London, Mark Sexton, Metropolitan Police, MHRA, misconduct in public office, Philio Hyland, Scotland Yard, Stephen Frost, UK | Categories: Uncategorized | URL: https://wp.me/pbPEM0-1HQ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *