#kvaksineaksjonen

I mange land har borgerne tatt affære (se på videoene) og fra torsdag, 27.1,222, skal vi her i Norge følge etter. – TV2 skal prøve å dekke noen av aksjonene! Og vi burde også varsle NRK og Alternativ Media-TV lokalt. Etter samtaler med jurister og politi i UK og Australia, foreslår jeg følgende:

  1. Samle noe våkne «truth seekers», med minst en kvinne og helst en helsearbeider,
  2. Kartlegg kvaksine-sentre og legekontorer som kvakser i nærheten,
  3. Print ut mitt skriv «Innsamling på bevis om planlagt forbrytelse mot menneskeheten».
  4. Møt opp foran avtalt sted (legekontor eller kvaksesenter),
  5. Ring 112 og meld i fra at dere har lokalisert et sted, der det utføres kriminelle handlinger med livsfarlige substanser, som må sikres øyeblikkelig. Angi adressen og si at dere vil vente 5 minutter, før dere sikrer bevisene selv,
  6. Presenter skrivet med saksnumrene til senteret og vær veldig høflig, IKKE BRUK VOLD!!! Film alt og forlang utlevering av alle kvaksiner, som dere så overleverer til nærmeste politikontor med henvisning til saksnumrene. – Hvis dere ikke har muligheten til det, forlang å kunne ta bilder av batchnumrene på alle kvaser de har på lager. Hvis det er Moderna, se spesielt etter de som starter med “3”. – Hele registeret finner dere på www.howbad.info . På dette alternative «stjeler» dere ingenting og ødelegger ikke kvaksiner som skal oppbevares i dypfryser (kanskje for at de parasitter ikke blir synlig?)
  7. Legg ut videoene på FB eller Telegram grupper. Og last opp til min webdesigner, Stian Drange via Signal eller Telegram
  8. Sjekk mer her https://americasfrontlinedoctors.org/citizen-corps/ og se flere videoer på min webside fra forskjellige grupper i utlandet som gjør nettopp dette.


For dem som ikke tør å gå til å samle inn biovåpen, kalt «vaksiner», bruk alternativ 2:

  1. Forfatt en anmeldelse fra deg selv, med adresse og personnummer til ukjent, eller lærer, rektor, arbeidsgiver, det gjelder, for å ha forårsaket psykisk, fysisk eller økonomisk skade ved de såkalte korona-tiltak og lever anmeldelsen til politiet med henvisning til skadenumrene og si at dere vil tilføye flere bevis til denne internasjonale kriminal-investigeringen i inn- og utlandet. Ikke gi dere, før dere har fått et skadenummer, eller i det minste tatt bildet av politimann/-kvinnen med anmeldelsen i hånda.
  2. Skaden kan være bivirkninger på kvaksiner eller tester, påtvunget testing, utpressing fra skole eller arbeidsgiver til å la seg teste, kvakse, eller bruke ansiktsmaske for å «få lov» til å beholde skoleplass eller jobb, økonomisk tap av inntekter for avlyste arrangementer, stengt butikk, avlyste reiser, forbud mot å ta imot kunder/gjester som vanlig, mobbing, osv.
  3. Krev skadeserstatning fra dem som har forårsaket deres skade og, dere som har tatt noen kvakser, forlang å få utlevert batch-numrene, så dere kan sjekke på www.howbad.info, (en database fra hackere med info fra de kriminelle kvakse-produsenter) om dere har fått en spesielt farlig utgave og kreve erstatning på www.npe.no.

Også i Australia skjer det endelig positive ting: https://cledownloads.s3.us-east-1.amazonaws.com/003%20Charge-sheet-for-Australian-parliament.pdf

Se her min siste PowerPoint-video på norsk: https://docheiko.eu/?p=24799

Etter mitt opprop til å starte #kvaksineaksjonen den 27/1, ville også TV2 teamet fra «Norge bak fasaden» være med. Mange frarådet meg om å samarbeide, men jeg stolte på min mavefølelse, og den stemte. Janne og Jens slapp inn her hjemme, selv om kvakset. Takket være min lille frekvensmaskin trenger jeg ikke å bekymre meg lenger for transmisjon/» shedding»/spikes. Vi hadde en svært hyggelig samtale og Jens ble med oss og 15 «truth-seekers» til kvaksine-senteret på gamle Munch museet. Jeg ringte 112 og ba om at politiet skulle hjelpe oss med å sikre bevis, før de kunne blitt skylt ned toalettet. Jeg hadde fått forespørsel fra Metropolitan Police i London å være behjelpelig med å samle bevis for at det foregår forbrytelser mot menneskeheten og en lang rekke andre forbrytelser, som dere kan høre mer om her: https://www.facebook.com/randi.a.skjold/videos/347153680243457

Der forlangte vi å få utlevert kvaksene de hadde igjen, for å kunne overlevere disse til politihuset på Grønland.  Som ventet, prøvde personalet der å kaste oss ut, mens vi høylyd leste opp mitt skriv «Innsamling på bevis om planlagt forbrytelse mot menneskeheten», med saksnumrene. Mange av oss filmet og snakket med personale og dem som ventet på å bli beskutt. Som avtalt, hold vi oss i ro, presset ingen fysisk. Så kom flere frihets-kjempere til som observerte aksjonen fra utsiden og 8 politimenn. Jeg fikk ingen svar på mitt spørsmål om de handlet under ed for å beskytte befolkningen som betaler deres lønn, eller om de jobbet for kvaksine-mafiaen. De fikk lese skrivet og mente at vår demonstrasjon kunne holdes fra utsiden av bygget, noe vi takket nei til.  Siden nå hadde vi ventet lenge nok og samlet nok bevis, se www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf . Men nei, vi skulle bruke den vanlige tjeneste vei og anmelde mistanke om straffbare forhold til politihuset. Jeg forklarte, at jeg hadde gjort nettopp dette i snart et år, uten at noe hadde skjedd. At mine anmeldelser også hadde forsvunnet og jeg ikke hadde fått saksnumre heller. Derfor hadde jeg samlet bekymrede borgere til å utøve sin borgerplikt som levende, frie mennesker, slik det står på www.plikt.no, for å ta aksjon, når liv og helse står i fare. Når jeg fikk som svaret det ifølge Norsk lov, ikke er mulig å ta seg inn til senteret og filme, svarte jeg at jeg ikke har respekt for lover som strider i mot Guds lover. Hvorpå jeg fikk svaret at jeg da hadde satset på feil hest, siden Gud eksisterer ikke.

Siden de bare hadde trening i å håndtere voldsomme kriminelle og opptøyer, var de rådløs. Så kom de på at vi skulle alle legitimere oss. Fordi det hadde vi ikke lov å nekte. Dessverre hadde jeg bare mitt kort med navn og bilde fra «medlem av den uvaksinerte kontrollgruppen» på meg, ville de ha i tillegg mitt telefonnummer og personnummer, som de fikk. Men den nervøse betjenten skrev opp et feil nummer og fikk beskjed fra sentralen at det var feil. Nå hadde de en grunn til å arrestere meg og 2 betjente bak meg grep mine armer, klar for å geleide meg ut. Men jeg fikk lov til å lese personnummeret han hadde skrevet i boken sin, slik at jeg kunne korrigere ham. Da godkjente sentralen det som korrekt og de slapp meg. Innsatslederen ringte opp bakvakten igjen og fikk en ny ide: «Herved erklærer jeg dette området som «off-limit». De som ikke har forlatt bygget innen 1 minutt vil bli arrestert og får en skikkelig bot.» Jeg fikk en sjanse til for å følge oppfordringen og forlate stedet, men jeg takket nei og ropte at jeg siden april 22 hadde forsøkt å få en rettsak, hvor jeg kunne legge fram bevisene jeg hadde samlet. At også min rettsak den 25.1. ble henlagt 3 dager før, fordi myndighetene var redd for å bli avslørt før det hadde gått de 65-100 år på hemmeligholdt, de krevde. Jeg var sikker på at også dette forsøket i dag ville bli håndtert på samme vis. Dessverre lot 13 stykker seg skremme, slik at bare TS og jeg ble stående igjen og ført til politibilen med mini-arresten bak, mens NRK og VG kom kjørende inn. Vi 2 ble kjørt til garasjen i politihuset på Grønland og forlatt i 20 minutter, før T ble hentet ut for å legitimere seg. Hun hadde fått god utdannelse i common law/landets lov og nektet, siden hun ikke hadde inngått en kontrakt med politimannen. Han tilkalte en til og de stjal hennes håndveske for å hente ut førerkortet. Mens dette foregikk rett utenfor vinduet av bilens bakdør, ble jeg veldig tissetrengt, banket på døren og ba om å få lov til å besøke toalettet, Min urinblære klarer ikke å fylles så mye etter hjerneslaget i 2010 og jeg hadde tabletter som vanligvis hjelper, i min ryggsekk, de hadde vrengt ut av hånda mi når jeg ble kastet i bilen. Slik ble jeg nødt til å tømme blæra i bilen.

Så kom T tilbake i bilen og vi måtte vente 20 minutter til., før en skikkelig frustrert polismann i 30-årene åpnet døren og overfalt meg, på 71 år. Det var tydelig at han hadde mistet kontrollen, og der var ingen kollega å se som kunne ha stoppet han. I sinne rev han mitt merke «ikke vaksinert» fra min jakke og kastet det i den gule innsjøen på mine føtter., før han hoppet ut og lot oss vente 15 minutter til før de kjørte oss ut på gata, hvor vi ble slappet ut med advarselen: «Hvis dere kommer nærmere enn 500 meter til Tøyen vaksinesenteret innen midnatt, henter vi dere igjen og kaster dere i glattselle!»

Jeg tør ikke å tenke på hva som kunne har skjedd med meg uten å ha T som vitne sittende ved siden av meg. Men jeg forstår den stakkars politimannen, som begynte å skjønne at han hadde satset på feil hest og ble lurt av myndighetene, som ikke turte å la meg slippe inn i en rettssal. – Det er veldig viktig at vi ikke la en person bli arrestert alene og vi trenger brosjyrer om common law/naturretten, som kan leveres til politiet. Dette er tross alt også levende mennesker, som har blitt lurt.

Mens jeg satt i bilen. Ringte meg advokaten Erlend Efskind og fortalte at Riksadvokaten hadde avvist min begjæring om midlertidig forføyning og foreldrenes gruppesøksmål den 25.1.22. Det står et sted at en begjæring om midlertidig forføyning må behandles innen 2 dager, når liv og helse står på spill. Men, så lenge Norge er et AS, eid av mafiaen, er Norsk lov ikke verd papiret det er skrevet på. Vi må ha en bedre Resett, enn det som homsene, Kurt Schwab og WHOs Tedros har planlagt!

Husk å være ulydig, kast de giftige masker og tester, dokumenter hvilken batchnumre blir brukt på hvilken steder i Norge og send deres bilder og videoer til Stian Drange på Telegram eller Signal. De blir da publisert under #kvajksineaksjonen på www.DocHeiko.eu

VI MÅ STOPPE DETTE FOLKEMORDET NÅ!!

Etter at jeg ble bedt av flere pårørende, som hadde mistet en frisk person rett etter disse kvakser, ønsker obduksjon, men stoler ikke på norske helsemyndigheter, har jeg kontaktet Tysklands beste patolog, som vil hjelpe. Til de som vil ha kontakt, send mail til drheikos@protonmail.com

Fra Torsdag kveld:https://odysee.com/@Alternativ.Media.Norway:7/2022-01-26-20-02-50:5

Ikke så hyggelig: Ormer i kvaksene? https://rumble.com/vtcsgw-worldwide-exclusive-embalmers-find-veins-and-arteries-filled-with-never-bef.html

Hvem skal anklages? https://rumble.com/vscjlw-lawyer-anna-de-bouisseret-explains-who-will-be-held-liable-under-the-law-mu.html

Denmark har stoppet: https://rumble.com/vtei61-denmark-has-lifted-all-corona-restrictions..html

Bevis for målrettet drap:  https://www.brighteon.com/c2ad092f-e602-4dca-8c3b-fa3e5a875233

Nå trenger jeg litt SPA- for min mørbanka kropp. God helg,

Doc Heiko,

Oslo, den 28.1.22

Video fra Tøyen, Oslo, 27.01.2022:

1 hendelser på “#kvaksineaksjonen”

  1. Hei Igjen! Wow!!! I Love it!!❤️❤️❤️🙏🙏🙏🥰🥰🥰 Men du/dere, Eg e fra Leknes sjøl, (vess d va Leknes i Lofoten d va snakk om, fra den fløyteblåseren..) og Tenk eg har Ik Hørt om detta i d hele tatt.. D e ganske sykt..! Idean her e Genial! Tusen Takk for innsatsen, d røre meg i hjertet🥰🥰❤️❤️🙏🙏🥲🥲 Tenk at dere finnes❤️🥰❤️ D betyr at eg ikkje e aleina❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *